2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سادگي و روان بودن و پرمفهوم بودنش اون و تبديل ب ي شاهكار كرده.. واااقعا من از خوندن چندين بارش لذت م ...

بله فضای معصومانه ای داره، و سعی می کنه با همین سادگی و معصومیت درباره موضوعات ظاهرا پیچیده صحبت کنه.

به نظرم به خوندنش می ارزه. کتاب سختی هم نیست.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
مگه فرق میکنه  من با ترجمه شاملو خودندم

نه خوبه کلا خوندنش، اما شاملو نه مترجم خوبی بوده نه ترجمه های خوبی داشته.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
از من دو زبانه اس

خوبه.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

خیلی تعریفش هست

اما برای بار اولی که خوندمش چشممو نگرفت و نسبت که کتاب های دیگه ای که خونده بودم سطحش پایینتر بود اما برای بار دوم که خوندم خیلی درسا یاد گرفتم ، خیلی چیزایی که اهمیت نمیدادم بهش برام روشن شد 

شاید فک کنی یه داستان سطحیه اما وقتی با وجودت حسش می‌کنی تازه ارزش کتابو حس میکنی

یکی از درسایی که بهم یاد داد: ادم هارو با عدد و ارقام نسنجیم 

به جای میزان داراییشون/قدش و... سعی کنیم بفهمیم علایق/استعداد ها و... چیه

خوندم ولی خواهر ها وقتی یه پسر اینو بهتون میده مراقب باشید این یعنی اون نمی خواد بزرگ شه میدونی که درباره کارش نمیدونم بعضی ها شعارشون  اینه ما نمی خواهیم تو یه فیلد بمونیم و بعضی ها برای اینکه با کسی ازدواج نکنن این کتاب پیشنهاد می کنن درکل اگه داد بهتون تموم کنید چون خودش از قبل پیش دستی کرد هرچند بعضی از پخمه های جامعه  موندم چرا وقتی تموم کردین باز هم با ج.نده گوز ک.ونیشون می افتند دنبال آدم باز همون کثافت کاری ها قلدری ها و آزار و اذیت های مختلف  لات و ج.نده لاشی پست رذل ناخونده های گوز