نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه همه خوندن این کتاب رو شما هم بخون مطمئن باش پشیمون نمیشی بخون و لذت ببر دختر منم با این سنش دوست داره این کتاب رو پیر و جوون نمیشناسه این کتاب مورد پسند همه است
نقطه قوتش زبان ساده و کودکانه و قابل فهمش هست. و این که یک نوع عرفان مسیحی در این کتاب مستتره. همراه با نمادهای مسیحیت.
دستگاه بادکش برقی برای بادکشدرمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرمدهی به بدن. راحت و سریع و بدون عوارض . اطلاعات بیشتر و خرید از باسلام (تاپیک آخرم)
ي سري از ديالوگاش و با تمام وجودم توي زندگي لمس كردم.. عاشق قسمتايي ام ك شازده كوچولو با گلش حرف ميزنه😔 و اين قسمتش ك ميگه ما نسبت به گلمون مسووليم 😔 حتما كتابش و بخون ي تيكه هاييش وااااقعيت ما انسان هاست ك خيلي ساده بيان شده
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
از چه نظر؟ من چیز خاصی در این کتاب ندیدم. نقطه قوتش زبان ساده و کودکانه و قابل فهمش هست. و این که ...
سادگي و روان بودن و پرمفهوم بودنش اون و تبديل ب ي شاهكار كرده.. واااقعا من از خوندن چندين بارش لذت ميبرم
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت