2777
2789
عنوان

بچه لطفا کمک مامانم😢😢😢😢

2343 بازدید | 14 پست

الان دو روزه کمرش درد میاد میزنه به پشت ساق پاش بعد سر میشه ساق پاش نمیتونه راه بره از درد گریه میکنه دکتر گفته دیسک داره 

حالا الان چیکار کنه بهتر بشه کسی تجربه داره

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی درد داره امپول بزنه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
همش شیاف دیکلوفناک میزنه پماد ویکس میماله ولی بهتر  نمیشه آمپول چی بزنه؟؟

امپول دگزا متازون برای درد شدیده یه جور مسکنه من بعد عمل بینی از گلودرد شدیدی که به خاطر مواد بیهوشی گرفته بودم زدم چند ثانیه‌ای خوب شدم خاله ام یا دایی ام هم هر وقت پا درد یا کمر درد خیلی زیادی میگیرن تزریق میکنن ولی نباید مدام تزریق کرد و بهتره خود دکتر بگه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
امپول دگزا متازون برای درد شدیده یه جور مسکنه من بعد عمل بینی از گلودرد شدیدی که به خاطر مواد بیهوشی ...

باشه ممنونم بهش میگم حتما

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼