2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شیر گرفتن یه پروسه ی سه ماهس...اول طول روز کم میکنی بعد از شیر صبحگاهی میگیری بعد هم شب...شب مرحله ی اخره هرکدوم یه ماه طول باید بکشه تا بچه اذیت نشه

دخترم با بچه شما همسنن

هم خیلی وابستس هم زیاد شیر میخوره. دندوناش دارن خراب میشن باید از شیر بگیرم.. سه روزه از 6 عصر نمیدم تا وقت خاب. خیلی سخته ولی چاره ای نیست به این عادت کنه تا باز کم کنم

کسی راهکاری داره. کمک کنه لطفا 

16 ماهه که هنوز خیلی زوده ، لااقل واکسن 18 ماهگی شو بزن بعدا

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
بچه ی من خیلی وابسته بود واسم معظل شده بود از شیر گرفتنش تا اینکه از طریق ی کانال تلگرامی خدا رو شکر ...

میشه بگی چطوری؟ 

دختر من 1سالو نیمس. زوده ولی مجبورم 

خودمم از شیر دادن بدم میاد😫😫

یکی از اشناهامون سر سینش اب لیمو زد بعد بچشو شیر داد بچش بدش اومد دیگ نخورد یبار دیگ هم اومد بهش داد ک بفهمونه ترشه دیگ لب بهش نزد 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
میشه بگی چطوری؟  دختر من 1سالو نیمس. زوده ولی مجبورم  خودمم از شیر دادن بدم میاد😫😫

عزیزم اول اینکه باید حوصله به خرج بدی من اول وعده های شیر روزشو قطع کردم بجز قبل از خواب ظهر بعد هم وعده خواب ظهرشو قطع کردم ب جاش سرگرمش کردم خودم نمیتونستم بخوابم خیلی اذیت میشدم ولی بد اخلاقی و دعوا هرگز باید درکش کنی بعد از حدود یک ماه که به این منوال گذشت وعده خواب شبشو قطع کردم ولی قبل از خواب بهش غذا میدادم که سیر بشه شیشه شیر هم بهش میدادم الان دیگه فقط شیشه میخوره خدا رو شکر خیلی خوب بود.دختر من مثل نوزادا بیس چهاری بهم وصل بود.

عزیزم اول اینکه باید حوصله به خرج بدی من اول وعده های شیر روزشو قطع کردم بجز قبل از خواب ظهر بعد هم ...

ممنون🤗

😭😭😭خیلی سخته حدود 4 ساعتی که شیر نمیخوره کلافس مارم عصبی میکنه. تازه این کمترین ساعتایی که شیر میخوره