2777
2789

از ساعت ۱۱میره باشگاه هر روز یه روز ۲میاد میگه زود تموم شدم یه روز سه میاد میگه پا داشتم یه روز ۴میاد میگه طول کشید امروزم که تا الان گوشیش در دسترس نیست بگین من چیکار کنم وقتی هم میاد میگم یه باشگاه مگه چند ساعت طول میکشه یک ساعت دو ساعت سه ساعت نه پنج ساعت طلب کارم هست که چرا حرف زدی دارم کلافه میشم از ساعت ۱تا حالا گوشیش در دسترس نیست خسته شدم جدی ادم حس بدی بهش دست میده میگه خدایا نکنه اتفاقی افتاده بعدم میگه نه کار هر روزشه اصلا دیگه نمیدونم چیکار کنم برم به نظرتون در باشگاه وایسم ببینم کی میره کی میاد بیرون چند روز برم وایسم معلوم میشع نه کار درستی هست یا نه واقعا دارم دیوونه میشم

احتمالاپیچونده رفته جای دیگه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد هستین انقدر پا پی اش نشو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اره برو وایستا ببین اصلا از باشگاه میاد بیرون؟ولی خودتو نشون نده

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾
عزیزم این مردا همه یجورن

ازون حرفا بودا یعنی چی 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤