2777
2789
عنوان

دعوا های منو شوهرم حق با کیه ‼️

343 بازدید | 36 پست

من واقعا نمیدونم من دارم گیر بیخود میدم یا واقعا حق با منه 

شوهرم هر کاریو هزاران بار باید بهش تکرار کنی اصلا به قول و حرفاش پایبند نیست ادم احساس بی ارزشی میکنه 

بعد چندین سال مارو آورده مشهد با اخلاقاش گند زده به اعصابم میخام اتوبوس بگیرم بی‌خبری برگردم خودمو بکشم راحت شم 

شب اول که تو مسیر بودیم امام زاده طبس خوابیدیم اتاق اجاره ای تو حرم ۳۲۰ بود خودش گفت ول کن تو همین چادر مبخابیم خنک تره فلان خوابیدیم موقع خواب همه در و پنجره چادر مسافرتی هارو میخاست باز کنه بمن میگفت تو با حجاب کامل رو روسری بختب که من خنک بخابم اونجا دعوامون شد میخاست بره تو ماشین تنها بخوابه 

روز اول که رسیدیم مشهد هتل هنوز بهمون نداده بودن تو بوستان خوابیدیم رسیدیم ظهر بود گفتم بریم حرم گفت بابا خسته ام ماشین جا نیست بیرون فلان یکروز الکی نبردم حرم 

روز بعدم که هتل دادن عصرش رفتیم حرم من بهش دائم گفته بودم دوست دارم تو چای خانه باهم عکس دونفره با چای بگیریم من زیارت بودم تنها رفته بود چای خورده بود بعد بمن میگفت خودت برو بخور 

دوباره شب ساعت ۸ شب مارو آورده هتل به قول اینکه شام بخوریم بعدش میریم بازار بعدشم اومد ماروحمومیکرد تهشم قول داد امشب دیره امشب میرم حمام زود میخابم فردا صب بریم نماز دوباره نیم ساعت پیش زد زیر حرفش دعوامون شد ن حموم رفت ن هیچی تهشم گفت من کی قول دادم ساعت ۳ شب میرم حرم الانم جاشو جدا کرد خواببد 😭

یا دوباره میگم عگاس بیارم ۷۰۰ عکاسی مون میشه میگه چخبره مگه میخاد چیکار کنه 

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

اگه ناراحت نمیشی تقصیر شما

مرد رو باید بسنجی ببینی الان این حرفو بهش بزنی چجور بزنی

الکی به خودت و بقیه تلخ کردی 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ناراحت نمیشی تقصیر شمامرد رو باید بسنجی ببینی الان این حرفو بهش بزنی چجور بزنیالکی به خودت و بقی ...

اخه وقتی همش بد قولی و دروغ میکه منم تهاجمی شدم

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

حق با شماست شوهرت خیلی خره دقیقا مثل شوهر من خاک تو سرش کع عرضه نداره یه سفر دلچسب ببرتتون

منکه زورم میاد بیشتر از این پول هتل بدم دوست دارم فردا صب برکردم

واقعا نمیدونم چرا مردا تو مسافرت اینجوری میشن شوهر منم همش باهام ساز مخالف میزنه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

اخه وقتی همش بد قولی و دروغ میکه منم تهاجمی شدم

اگه جو رو به خنده و بیخیالی میکشوندی و یکم ح

تحمل میکردی تحمل بدون غر و‌ناراحتی، خیلی بهتون خوش می‌گذشت. چون حس کردم شوهرت بعضی رفتاراش مث شوهر منه. تو لحظه تصمیم میگیره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
واقعا نمیدونم چرا مردا تو مسافرت اینجوری میشن شوهر منم همش باهام ساز مخالف میزنه

منم تو حرم پشت گوشی جلو خادما عصبی شدم خادمه نگام کرد

اگه جو رو به خنده و بیخیالی میکشوندی و یکم حتحمل میکردی تحمل بدون غر و‌ناراحتی، خیلی بهتون خوش می‌گذ ...

بنظرتون حرف من اشتباهه کسی که اومده مشهد برای زیارت اومده همش باید حرم باشا