2777
2789

یکی از دخترای فامیل تو دوران مجردیم فوقو العاده رو اعصاب من بود همه کاراش رفتاراش با وجود اینکه واقعا هیچی نبود همه رفتاراش بوی تحقیر میداد

مثلا تو مهمونی و بخصوص عروسیا عین .... سرشو مینداخت پایین حتی یه سلام ساده هم نمیکرد و کلا محل نمیذاشت سلامم میکردی یه جور جواب میداد که اینگار کی هست

در کل تا حالا بوده کسانی که حس کنین با همه چیزشون سعی دارن به نوعی خودشونو بالاتر جلوه بدن و بهترین روششون هم نادیده گرفتن طرف مقابلشونه فقط میخام بدونم بدترین برخورد برای اینکه برای همیشه دهن اینجور افراد بسته بشه چیه 

کسایی که تجربه شخصی ای داشتین تو این زمینه لطفا کمک کنین 

بقیه هم لطفا نصیحت نکنید وقتی یه نفر مدام رو اعصاب ادم بره باید یه جوری حساب رو دستش بدیم نمیشه بیخیال بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بي محلي

خب بی محلی تنها کافی میست باید با یه چیزی حال طرفو گرفت هم زمان هم بی محلی کرد 

اینکه میگم چیکار کنم منظورم این نیست که مستقیما بهش چیزی بگم منظورم هر رفتار و ظاهریه که میتونه دل اینجور ادمای خودخواهو بسوزونه

تو مراسما و مهمونیا عمدا برو سمت جایی  که نشسته بعد یهو انگار میبینیش یه ایش بگو‌راهتو کج کن جای دیگه تو دیدش بشین پشتتم بکن بهش و نگاش نکن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من هم تو خوابگاه هم آشناها از این رو مخی ها زیاد دیدم . فقط نادیده گرفتم گاهی هم مس خودشون برخورد کردم که بفهمن چقد کارشون زشته . بدترین چیز اینه که با آدما مثل خودشون رفتار کنی. اول اگر امکان داره محل نده اگر هم امکان نداره و مجبوری رفت و آمد کنی مثل خودشون رفتار کن .

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر