2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید من باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امیدوارم اون جور باشه که دوست داری،،،اگه باردار بودی خیلی شکر گذار باش که ماه اول باردار شدی و ...

نمیدونم خوبه یا نه ولی منم تو دوتا بارداریم ماه اول باردار شدمد.از یک طرف خیلی خطر ناکه اگه یکدفعه حواسمون نباشه وحشتناکه😣😣😣😣

منتظر ی خبر خوبم ...خدایا ناامیدم نکن🙏🙏🙏🙏🙏

خانوما من 18 موعد پریودم بود که عقب افتاد روز بعدش و فرداش که دیروز بود بی بی چک زدم منفی بود دردای پریود خفیف دارم  تخمدونام درد می‌کنه و کمرم گاهی ام احساس گرفتی قسمت کشاله رونم دارم کسی تجربه داشته با این شرایط حامله بوده باشه

چیزی استفاده کرده بودی قرصی که 26 موعدت زدی بی بی 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
مثبته.شروع استرسا مبارکا.من ک ازوقتی فهمیدم باردارم هیچ خوشی ندیدم جز استرس و نرانی.ازپریشب هم لک قه ...

وای راست گفتیا همش استرس دارم. ایشالا از این به بعدش برات پر از لحظات شیرین باشه

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی
نمیدونم خوبه یا نه ولی منم تو دوتا بارداریم ماه اول باردار شدمد.از یک طرف خیلی خطر ناکه اگه یکدفعه ح ...

من از دید خودم که سه ساله منتظرم گفتم،ولی کلا بارداری هر جورش یه سختی هایی داره،درسته

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من از دید خودم که سه ساله منتظرم گفتم،ولی کلا بارداری هر جورش یه سختی هایی داره،درسته

اره قبول دارم کلا سخته من دختر خالم ۱۰ سال منتظربود طفلی ولی من بعد دوماه خونه داری حامله شدم .هر دوش عذاب اور بود ...

منتظر ی خبر خوبم ...خدایا ناامیدم نکن🙏🙏🙏🙏🙏