2777
2789
عنوان

شیر بدم یا ندم?

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
تولد 3180  یک ماهگی4400  دو ماهگی5800  سه ماهگی 650  ولی هر چی می گذره شیر خ ...

وزن گيريش عالي بوده ماشاالله

اين كه تايم شير خوردنش هم به مرور كم ميشه كاملا نرمال و طبيعيه

ببين طبق صحبت هاي دكتر هلاكويي بچه به وزن هفت و هشت كيلو كه ميرسه ميتونه پنج ساعت يه تيكه بدون شير تو شب بخوابه كه يواش يواش به هشت ساعت ميرسه و اين براي رشدشون عاليه

من جاي شما بودم بعد پنج ساعت تو اين سن به بچه شير ميدادم و تا شش ماهگي به هشت ساعت ميرسوندم

با همه اين تفاسير با دكتر بچه هم يه مشورتي كني خوبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزن گيريش عالي بوده ماشاالله اين كه تايم شير خوردنش هم به مرور كم ميشه كاملا نرمال و طبيعيه ببين ط ...

از شانس بد من بچه م حساسیت به پروتئین گاوی داره باید بیست روز دیگه ببرمش دکتر ...دوست داشتم تپلی باشه اما نیست ...آخه بچه با پنج دقیقه شیر تپل نمیشه که ...می دونم سلامتی مهمه ها ...

ممنون عزیزم

عزیزه دلم بچه ها مک زدنشون به مرور قوی تر میشه، واسه اینه که تایم خوردنشون کم میشه و ساعت های بینش بیشتر، دکتر پسر من گفت هر 2 تا 3 ساعت شیرخوردن اونم در حد سه و چهار دقیقه کافیه، البته اگه وزن گیریش خوبه و شیر خودتم خوبه، نگران نباش 

عزیزه دلم بچه ها مک زدنشون به مرور قوی تر میشه، واسه اینه که تایم خوردنشون کم میشه و ساعت های بینش ب ...

ممنون خانم ناطمي جان ...جالبه ...منو بگو تا بچه به خواب داره می ره ، می پرم و شيرش می دم...اما در کل بچه ها نمی دونم چرا کمتر وابسته به شیر مادر شدن ..شاید چون هوشیار ترن و حواسشون به همه جا هست ...