2777
2789
عنوان

شیر بدم یا ندم?

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ساعتی تایمشه شیرشو بده مثلا اگ دوساعتی یا یه ساعتی هس همونو رعایت کن حالا شبا اشکالی نداره ک یکم ...

قند واسه زیر یک‌ماه اس ن یچه چهار ماهه

ک قندش نمیفته 😑

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
بچه اي كه خوب وزن گرفته تو اين سن ميتونه چند. ساعت بدون شير توي شب بخوابه واتفاقا اين خواب عميق برا ...

می بخشی..بچه من هم چهار ماهه است و شیر خودم رو می خوره ...خودش می خوابه از ده شب تا شش صبح ....اما من معمولا دو مرتبه خودم بیدار می شم شيرش می دم...یعنی بیدار نشم این همه ساعت؟ آخه مگه گرسنه نمیشه ؟ 

افت قند ربطی ب سن و سال نداره

وا عزیز م اشتباه میکنی 

بزرگا ک گشنشون بشه میخورن دیگه لازم نیست دهنشون کنیم

نوزدا هم زیر یک‌ماه میگن هر دو ساعت شیر بدیم ک‌خوابشون عمیق نشه قندشون بیفنه

والا بچه چهارماهه ک دیگه خوابش سبکه پا میشه 😆😆😆

ببخشید ولی این دکترا گفتن 😑

می بخشی..بچه من هم چهار ماهه است و شیر خودم رو می خوره ...خودش می خوابه از ده شب تا شش صبح ....اما م ...

والا لازم نیست گشنش بشه بیدار میشه اونکه باید پاشیم نوزاد زیر یکماهه

وا عزیز م اشتباه میکنی  بزرگا ک گشنشون بشه میخورن دیگه لازم نیست دهنشون کنیم نوزدا هم زیر یک‌ ...

عزیزم مادر خود من مشکل افت قند توی خاب و دارن و اصلا بیدار نیستن ک متوجه بشن و خیلی خطرناک تر از افت قند تو بیداریه 

دلیل نمیشه همه ی حرفا صدرصد درست باشن و هیچ جایی واسه استثنا داخلش وجود نداشته باشه

وزن تولدش چند بوده ؟؟؟ الان چنده؟

تولد 3180 

یک ماهگی4400 

دو ماهگی5800 

سه ماهگی 650 

ولی هر چی می گذره شیر خوردنش کمتر و کمتر میشه ...به گمانم این ماه وزنش کم بشه ...ماه اول بیست دقیقه می خورد ...ماه دو یک ربع ...ماه سوم ده دقیقه...حالا پنج دقیقه...آخه چرا 😨😨😨