2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید

483 بازدید | 78 پست

برای کنکور نظام قدیم سال اینده اگر بخوایم کتاب کمک آموزشی تهیه کنیم حتما حتما باید چاپ  جدید باشه؟ یه کتاب مهروماه گرفتم چاپ 91 هست مشاورم میگه به درد نمیخوره. چاپ جدیدم هنوز نیومده. 

راستی اونایی که نتیجتون رو امروز گرفتین چیزی که میخواستین قبول شدین؟؟؟

کاربر @بهارکممم  کتابای کنکورشو میفروشه میخوای پیامش بده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

پس حتما باید چاپ جدید بگیرم؟ درسته؟ یعنی حتی درسنامه ی این کتاب هم بدردم نمیخوره؟؟ کاری باتستاش ندارم فعلا

پس حتما باید چاپ جدید بگیرم؟ درسته؟ یعنی حتی درسنامه ی این کتاب هم بدردم نمیخوره؟؟ کاری باتستاش ندار ...

منک میگم خوبه چ کتابای کمک درسی داری  عزیزم

باردارنیستم😊تیکرازمونمع😆. برام دعاکنین🙂
چه گروهی هستی من کتابام برای ۹۶_۹۷ هس لازمشون ندارم

من تجربی ام عزیزم. کتابات برا نظام قدیم هستن؟ چاپ جدید؟ میفروشی؟

پس حتما باید چاپ جدید بگیرم؟ درسته؟ یعنی حتی درسنامه ی این کتاب هم بدردم نمیخوره؟؟ کاری باتستاش ندار ...

فک کنم درسنامش خوب باشه حالا شما یکاری کن فعلا درسنامه اینو بخون تا اون موقعی ک کتاب جدید میخری

ببخشید شما مشاورتون ماهی چند میگیره فقط میخوام نرخشو بدونم

مشاور قلمچی عزیزم هزینه ی همه چی باهم هست