2777
2789

من یه دخترعمو دارم که دوسال ازم بزرگتره, قبل ازدواج منو شوهرم, که این دخترعموم نمیدونست ما در ارتباطیم, میومد میگفت بابک بهم شماره داد, نگرفتم و..., چنتا پسر پولدار دیگه تو فامیلم بودن که میگفت اونام خواستگارمن, که اتفاقی به گوش خواهر یکی از پسرا رسیده بود و بین دوتا خانواده کلی ناراحتی پیش اومد, میگفتن ما کی اومدیم خواستگاری و..., میخوام بگم ادم فوق العاده حرص درار و دروغگوئیه, خلاصه من و شوهرم ازدواج کردیم, اینم با یه تک پسر خوشگل ازدواج کرد, پسره معتاد از اب دراومد, بدبین و تعصبیه, نمیزاره خانومش عکس بزاره پروفایل, دختر عمومم از پشت عکس میگیره از خودش که قیافش معلوم نباشه و میزاره پروفایلش, منم شوهرم ادم راحتیه در کل, عکسای دوتاییمون رو پروفایلای هردومون هست, این دختر عمومم شدیدا پیگیر عکسای ما, یبار تو گوشیش دیدم که عکسمونو سیو کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه چی با من رقابت داره, تو تالارمون بعد رقص شوهرم انگشتر انداخت تو انگشتم ,اونام اونطوری کردن, لباس عروسو و رنگ موهاشو, مدل عکساشونو, همه رو از من تقلید کرد, شوهرش تا همین چن ماه پیش کار نداشت, تازه کار پیدا کرده, ماشین زیر پاشون ندارن, ما بالاشهر میشینیم اونا پایین شهر, شوهر من از هر لحاظ سرتره از شوهرش, ولی همیشه ی خدا این خانوم به من متلک میپرونه, که مثلا اون خوشبخت تره, فقط به هر طریق میخواد بگه اون خوشبخته من بدبخت, منم کاری باهاش نداشتم, ولی اینبار صبرم لبریز شد

یه گروه فامیلی داریم, این اومد مطلب گذاشت که نمیدونم طی یه تحقیق ثابت شده اونایی که عکس دوتایی میزارن هی با شوهراشون, زندگی خوبی ندارن و تظاهر به خوشبختی میکنن و... 

الان اسکرینای گروهو میفرستم, قبلش یه ترجمه بکنم, قلب قره به زبون ما یعنی کسی که به زنش زیادی گیر میده در مورد حجاب و عکس گذاشتن و حرف زدن با نامحرم و اینا, به زبونی غیرتی

تو همه چی با من رقابت داره, تو تالارمون بعد رقص شوهرم انگشتر انداخت تو انگشتم ,اونام اونطوری کردن, ل ...

احساس خوشبختی در وجود هست کاری به ماشین زیر پا و خونه بالا شهر و پایین شهر نداره. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
الان اسکرینای گروهو میفرستم, قبلش یه ترجمه بکنم, قلب قره به زبون ما یعنی کسی که به زنش زیادی گیر مید ...

قلب قره یعنی بد دل نه غیرتی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏