2777
2789
عنوان

اینبار جواب دخترعموی حسودمو خوب دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 311 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتوخالی کردی خوشحالیا😅😅

ولی منم شوهرم اصلانمیذاره عکس بذارم پروفایلم یعنی اگه ببینه جنگ راه میندازه ولی تومهمونیا براش اصلامهم نیست ک سرم بازه ومیرقصم واینا.رولباس پوشیدنمم ایرادی نیست..درکل رواین عکس گذاشتن خیلی حساسه..شایدشوهراونم همینجوریه..درکل آدمای این مدلی وقتی یچیزی براشون دست نیافتنیه عقده میشه واینجوری یاتحقیق محققاخودشونوآروم میکنن😆😆😆

بیخیال بابا.بااینجورآدمادهن ب دهن نشو چون حرف حرفه خودشونه

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍
با این حرفایی که زدی،میبینم روزی رو که شوهرت معتاد شده ونشستی عکس پروفایل یکی مثل الانِ خودتو چک میک ...

ایشون فقط داشت تفاوتارومیگفت ک مابفهمیم منظورشو..ازاین دعاهای بدنکن دوستم

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍

وای خدا چه حوصله ای داری شما که جواب میدی. در کل معلومه هردوتون هرروز حساب کتاب زندگی همدیگه را دارین.اگه اون حسوده شمام فخر میفروشی و درکل به نظرم آدم اگه واقعا خوشبخت باشه و تو زندگیش مشکلی نداشته باشه حرفای منفی دیگران واسش اهمیتی نداره و سرش به زندگی خودشه. من جای شما بودم و واقعا احساس خوشبختی میکردم جواب نمیدادم چون همه خودشون آگاهن و متوجه همه رفتارای منفی و مثبت افراد میشن.

وای استارتر چ خوب گفتی این موضوع رو. منم این مطلب رو خونده بودم ک اونایی ک خیلی عکسای دو نفره میذارن رابطه شون از تو پوچه اما حالا فهمیدم ممکنه محقق ها اشتباهی تحقیق کرده باشن یا از ریشه خود محقق ها هم حسود بودن. منکه اوایل نامزدی ی عکس دوتایی گذاشتم ک فرداش عموم بهم پیام داد و گوشزد کرد ک بهتره بردارم. نمی دونم یکی نیست بگه نونمو میدی آبمو میدی برای چی تو پروفایل من دخالت می کنی.

😃😃😃😃😃 دیگه عملا مونده گیس همو بکشید 

استارتر ام بیشتر مقصره چون تو گروه دیگه جواب دادی استوری گذاشتنت چی بود؟

در کل دل دخترعموت رو شکستی نباید دیگه اینجوری تخته گاز میرفتی!

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
از کجامیدونی سیو میکنه?خودش میگه

يه بار خواست عكس بهم نشون بده تمام عكس هام تو اسكرين شات ش بود

بعد خنديد گفت عكس ها تو سيو ميكنم

يه لارم زن دايي شوهرم كه دخترخاله جاريمه براي اولين باز اومد خونمون گفت تابلو رو ديوار كو؟؟؟من شاخ در اوردم كه تو از كجا ميدوني من تو خونه م رو ديوار تابلو دارم اولش ترسيدم گفتم نكنه با شوهرم سر و سري داره خلاصه بعدا فهميدم جاري جون عكس خونمو و براش فرستاده