2777
2789
عنوان

کسی آزمایش سل فری داده؟؟ کسی هست راهنمایی کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 20 پست
آخه من ۲۲ هفته ام. و بعد چند سال نازایی باردار شدم برا همین ریسک آمینو رو نکردم. یعنی به سل فری نمیش ...

چرا توعلم اینا برای اینکه فردا خدا تکرده مشکلی نباشه برای این که از خودشون سلب مسولیت کنن نری ادعا کنی اینجور درصد میزنن 

امینوسنتز هم میگن نودونه درصد باز صددرصد نیس 

شما سونو انومالیم دادی خوب مشکلی بود میگف 

ببر دکترت ببینه 

در کل تا بچه دنیا نیادو چن وقتش نشه این استرس هست دیگه که سالم باشه ولی توکل بخدا کن 

چرا عزیزم سلفری قابل اعتماده وقتی که جوابش ریسکی رو نشون نده ولی اگه ریسک نشون بده اونوقت میگن حتم ...

وای ممنون عزیزم خیالم راحت شد 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی وی اف کردی؟ الان تاپیکات رو دیدم  درباره صالحپور پرسیده بودی. اتفاقا منم ای وی اف کردم با ...

عه چه جالب 😊 من اسفند آی وی اف کردم مثبت شد ولی سقط شد بعد اردیبهشت دوباره حامله شدم طبیعی

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.