2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ترجمه و زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 98 پست
متن در حوزه آمار یا ریاضی هستش؟ در مثالی که زده شد، باید بپذیریم که انگاشت سطوح متغیر تصادفی&nb ...

بله اماری هست. ممنون که وقت گذاشتین.   

ی سوال دارم. برا ترجمه متون چه کتابای گرامری مناسبه که بخونم؟ که اشکالامو رفع کنه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
not least یه کم شبیه not only هستش. وقتی دلایل یه موضوعی رو ذکر می کنه، با not least میگه یکی از دلا ...

پس بگم: فرض تفکیک پذیری مناسب است حداقل ب این دلیل که هر مشخص سازی معتبر ار 1 و ار2 اعتبار ار را تضمین میکند اما طبیعی نیست.

درسته اینجوری؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن در حوزه آمار یا ریاضی هستش؟ در مثالی که زده شد، باید بپذیریم که انگاشت سطوح متغیر تصادفی&nb ...

treating رو من بررسی  گفتم غلطه؟

not least یه کم شبیه not only هستش. وقتی دلایل یه موضوعی رو ذکر می کنه، با not least میگه یکی از دلا ...

خیلی خیلی ممنون. اینو واقعا مشکل داشتم. با not.با خودم میگفتم ینی منفیش میکنه؟

اینم بپرسم  

spatially continuous processes

فرایندهای پیوسته فضایی یا فرایندهای بطور فضایی پیوسته؟؟؟

بله اماری هست. ممنون که وقت گذاشتین.     ی سوال دارم. برا ترجمه متون چه کتابای گرامری من ...

خواهش   

راستش هر کتاب گرامر که به سطحتون بخوره خوبه. از betty azar گرفته تا Murphy

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
پس بگم: فرض تفکیک پذیری مناسب است حداقل ب این دلیل که هر مشخص سازی معتبر ار 1 و ار2 اعتبار ار را تضم ...

بله حتی می تونید بگید «مخصوصا به این دلیل که»

Not least واقعا معنیش بستگی به context داره . ضمنا من به خود متن که دسترسی ندارم ولی حس میکنم منظور از. convenient مناسب نیست لزوما. منظورش اینه که فرض تفکیک پذیری به این دلیل بلافاصله به ذهن میاد که فلان...

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
treating رو من بررسی  گفتم غلطه؟

نه بررسی هم میتونه درست باشه. شما چون به متن دسترسی دارید بهتر میتونید تشخیص بدید. من یه ترجمه حدسی out of context  ارایه دادم.

اینم بپرسم     spatially continuous processes فرایندهای پیوسته فضایی یا فرایندهای بطور ف ...

کل جمله رو باید بفرستید. فرایندهای پیوسته فضایی فکر کنم  مفهوم رو برسونه

ترجمه انجام میدین؟؟ 

تا یک ماه ترجمه دیگه ای دستمه.

خیلی خیلی ممنون. اینو واقعا مشکل داشتم. با not.با خودم میگفتم ینی منفیش میکنه؟

یه جور تأکید و ابزار rhetoric هست. Not least میتونه معادل most of all باشه. دیکشنری ها particularly معنیش کردن ولی به نظر من بازم معناش وابسته به context  خواهد بود

کل جمله رو باید بفرستید. فرایندهای پیوسته فضایی فکر کنم  مفهوم رو برسونه

همچنین حالتیه

In effect, this enables us to place a spatially continuous interpretation on any parameters relating to continuously measured components of the model,

تا یک ماه ترجمه دیگه ای دستمه.

چون ی چن صفحه بود ولی زود لازمش دارم

یه جور تأکید و ابزار rhetoric هست. Not least میتونه معادل most of all باشه. دیکشنری ها particularly ...

ممنون شرمنده بخدا وقتتونو میگیرم