2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ترجمه و زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 98 پست
 میتونید با مجموعه کتاب های headway یا top notch یا four corners یا interchange شروع کنید. سط ...

سلام من 18 سالمه دبیرستان رو تموم کردم و وارد دانشگاه میشم (رشتم ریاضیه مربوط ب زبان نیس) زبان رو در حد دبیرستان و کنکور بلدم و دنبال اینم که زبانم رو جوری تقویت کنم که مبتونم از ویدیوهای انگلیسی استفاده کنم چون برای رشتم خیلی کمک میکنه و اینکه بتونم صحبت بکنم با افراد و حرفاشون رو متوجه بشم

اون کتاب هایی که تو مورد اول گفتید برای هدف من بهم کمک کننده هستن؟ اگر بله کودومشون برای سطح من بهتره؟ فکر میکنم فیلم دیدن و اهنگ گوش دادن و رمان زبان اصلی خوندن هم کمکم کنه!

(کتاب Basic grammer in use از murphy نسخه سومش رو هم دارم ول یخیلی کم ازش کار کردم و خب خیلی از مطالبش توی دبیرستان هم بوده)

ممنون میشم راهنماییم کنید    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من 18 سالمه دبیرستان رو تموم کردم و وارد دانشگاه میشم (رشتم ریاضیه مربوط ب زبان نیس) زبان رو در ...

سلام. این خیلی خوبه که دنبال منابع مختلف برای پیشرفت توی رشته خودتون هستید.

کتابها فرق چندانی با هم ندارن. همه شون استاندارد و مناسب هستن.فکر میکنم سطح intermediate مناسب باشه. باز باید تعیین سطح بشید که دقیق معلوم بشه.

بله حتی میتونید از الان شروع کنید همین ویدیوهای آموزشی ساده برای رشته خودتون رو ببینید تا کم کم گوشتون عادت کنه.

کتاب زبان اصلی هم عالیه. و کتاب صوتی.

اون کناب گرامر که نوشتید برای کسی که خودش توی خونه میخواد گرامر کار کنه خوبه مفیده.

برای لغت، oxford word skills خوبه.

و این که اگه موقع دیدن ویدیو یا خوندن کتاب، لغتهایی که براتون ناآشنا هست رو بنویسید و از اینترنت معناش رو دربیاریدرو همراه جمله ای که لغت توی اون جمله به کار رفته، یادداشت کنید و اینها رو مرتب مرور کنید، به زودی دایره لغاتتون خیلی گسترده میشه

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
سلام عزیزم   شما ارشد روزانه قبول شدی ؟

سلام. بله

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
منم رشته ای ادبیات انگلیسی هستش  ممنون میشم کمکم کنین که چطوری روزانه قبول بشم 🌸🙏؟

خیلی هم خوب. راستش من حدود هشت سال پیش ارشد رو شروع کردم. یعنی ۹ سال پیش داشتم برای ارشد میخوندم. منابعی که مطالعه کردم رو دقیق خاطرم نیست. اما دو سه تا کتاب تستی بود برای عمومی و تخصصی. که سعی کردم اونا رو بخونم. البته کامل نتونستم بخونم اما تا جایی که میتونستم با فلش کارت و جعبه لایتنر مطالعه و مرور کردم. الان یادم نیست برای کدوم موسسه بود. سرچ هم کردم اون کتابها نیاورد برام. مدرسان شریف نبود. شاید دانش پژوهان بود اما مطمئن نیستم. و نمیدونم الان کتاباشون پیدا میشه یا نه. در هر حال شما سعی کنید از منابع به روز استفاده کنید.

Norton Anthology چندجلدی رو تقریبا کامل خوندم.

Glossary of Literary Terms مال Abrams رو کامل خوندم

کتاب نقد Bressler رو فکر کنم خوندم.

تقریبا اکثر رمانهای کلاسیک رو خونده بودم طی سالها. چون بین کارشناسی و ارشدم فاصله افتاده بود و من توی اون مدت فقط رمان و نمایشنامه انگلیسی میخونم و گوش میکردم.

تستهای سالهای قبل کنکور ارشد رو هم میزدم.

اما در کل اینطوری نبود که همه منابع رو تمام و کمال خونده باشم. واقعا فرصت و امکانش نبود. با این حال قبول شدم.

امیدوارم موفق باشید .

خیلی هم خوب. راستش من حدود هشت سال پیش ارشد رو شروع کردم. یعنی ۹ سال پیش داشتم برای ارشد میخوندم. من ...

من خیلی دوس دارم قبول بشم اما نمیدونم چی بخونم 

عمومیا رو فقط بخونم ممکنه قبول بشم ؟ 

من خیلی دوس دارم قبول بشم اما نمیدونم چی بخونم  عمومیا رو فقط بخونم ممکنه قبول بشم ؟

نمیدونم بستگی به رقبا و شرایط داره. ممکنه.