2777
2789

من یه پسر ۱۵ ماهه دارم خانوادمم اینجا نیسن خانواده شوهرمم ...مثل همه قوم شوهران...نمیتونم کلاسی چیزی برم میخوام برم کلاس رانندگی نمیدونم بچرو چیکار کنم شوهرمم نگهش نمیداره سختشه کارداره..😣😣😣😣.مهدم نمیتونم بزارم میترسم ب کنار بچم تابشو نداره....پیاده روی تو بیرونم با بچم تنهایی یجورایی خجالت میکشم...نمیدونم خسته شدم دگ اه ..شماها چی کار میکنن😍😍😍به منم بگین

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

بچه رو با خودت ببر کلاس رانندگی عقب ماشین یا بخوابه یا بازی کنه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه وقتی میشینم پشت فرمون گریه میکنه میگه باید بغل کنی...چن بار امتحان کردم...بعد کلاسایی ک تو کلاسه و استاد داره سخته نمیدونم اون موقع چیکا کمم😢😢😢

وا بچه پونزده ماهه که نمیتونه تنها عقب وایسه باید صب کنی حداقل سه سالش بشه تا به علایقت برسی صبر کن

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
هیچی عزیزم از خستگی و بی خوابی فقط میگذرونیم 

خیلی سخت دگ افسرده شدم...دیشب شوهرم کلی باهام حرف زد گف بخودت روحیه بده شاد باش باشگاه برو فلان کن اما نمیگه بابا بچرو چ کنم😢😢😢

باز خوبه خانواده شوهرت هستن من هیشکیو ندارم اینجا

بخوره توسرشون بابا ...خداتو شکر کن که نداری....فضولن فضول اه

خیلی سخت دگ افسرده شدم...دیشب شوهرم کلی باهام حرف زد گف بخودت روحیه بده شاد باش باشگاه برو فلان کن ا ...

باشگاه و خوش گذرونی پیشکش

من بعضی وقتا حال ندارم موهامو شونه کنم یا بشینم جلو آیینه با حوصله ارایش کنم موقع بیرون رفتن انقدر اذیت میکنه که یه پنکیک ساده میزنم و وسلام

نه حسو و حالشو دارم نه میزاره

باشگاه و خوش گذرونی پیشکش من بعضی وقتا حال ندارم موهامو شونه کنم یا بشینم جلو آیینه با حوصله ارایش ...

واقعا سخته باز من تند تند ب خودم میرسم ک از چشم شوهرم نیفتم ب کارای خونه میرسم ک بیشتر از این دلم نگیره...اما بچم خیلی شیطونه قربونش برم...فضای خونه هم که خفقان آوره ..فقط میخوام از خونه در برم😣😣

من از تهران اومدم شهر دیگه. درسم که قبلا تموم شده اینجا هیچ کس و ندارم هفته ای دو روزم شوهرم نیست شیفته.اصلا بیرون نمیرم تنهایی مگر دکتر. اما کتاب تو خونهزیاد میخونم.کتابای دانشگام کتابای تربیت کودک. روزیم چند قسمت سریال امریکایی میزارم میبینم.یکی دو صفحه قران میخونم و خونه تمیز مسکنم غذا میپزم دیگه شب میشه شوهرم میاد

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

ببین منم دقیقا مثل شمام. اولا که کلاسای مادر و کودک نوشتم و با بچه ام میرم. بعد چند تا دوست پیدا کردم که بچه های همسن داریم دوره میذاریم هر دفعه خونه یکی میریم. بعد دخترمو میذارم تو کالسکه و میرم پیاده روی و خرید. همین دور و اطراف خونه ام. آهنگ میذارم روزا میرقصم. با دخترم آرایشگاه میرم. با دخترم میرم باشگاه. نصف کلاس تو باشگاه رو نمیتونم ورزش کنم و نصف جلساتم نمیرم ولی باز از رو نمیرم. دارم نهایت تلاشمو میکنم که منزوی نشم. دخترمو میبرم پارک.سخته ولی شدنیه

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
واقعا سخته باز من تند تند ب خودم میرسم ک از چشم شوهرم نیفتم ب کارای خونه میرسم ک بیشتر از این دلم نگ ...

ماشالا کوچولوت از بچه من بزرگتره، مال من ده ماهشه تازم پا افتاده خیلی کار خطرناک میکنه