2777
2789

سلام 

خانمای شاغل عزیز و خانه دار همتون بدون تعصب و با در نظر گرفتن احساسات ، شرایط ، وضعیت جسمی و روانی و .... بهم جواب بدید این نظر شما توی تصمیم و آینده زندگی من تاثیر داره 🌹

اگر خانه دار هستید بگید ببینم اگر پول تو جیبی بگیرید باز هم به شاغل شدن فکر می کنید ؟ و اون مبلغ چقدر باشه راضیتون میکنه؟

و خانمای شاغل اگر همسرتون یا پدرتون پول توجیبی بهتون بده از کار کردن منصرف میشید یا همچنان ادامه میدید؟

من دلم میخواد بیرون شاغل باشم بااینکه درونگرام و سر و کله زدن با مردم برام سخته اما دلم میخواد اجتماعی بشم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شاغلم اره اگه مطمئن باشم ماهانه پول بهم میرسه نمیرم دیگه چون همزمان سختمه بچه داری و کار بیرون

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

همسرم و پدرم جفتشون میگفتن نرو خودمون میدیم بهت همون مبلغو 

چندین ماه اونجوری بود ولی من تو خونه داشتم میپوسیدم

و دوباره رفتم سرکار

ولی اصلا از حقوقم استفاده نمیکنم و خرجی میدن بهم ..

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

من چون عاشق شغلم هستم اره 

ولی خیلی دلم میخواد  جدا شدم اگه بعدش همسری در  کار بود خونه و ماشین داشته باشه و  بگه عزیزم حقوقت مال خودت 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔