2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست

موقع پخت حبوبات یه خیار پوست بگیرید بذارید باهاش بپزه مقدار زیادی از نفخش رو میگیره بعد درش بیارید و دورش بریزید 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اهل ماهی و میگو نیستید ناگت میگو رو استفاده کنید خوشمزه هم هست 🌹🌸

بجای روغن مایع تو برنجتون از روغن زیتون استفاده کنید که خوشمزه تر و سالم تر هم هست 🌷🌼

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

اگه وقت کم دارید و شام به فکرتون نمیرسه پیتزا فوری با نون تست درست کنید 😋 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
واسه چایی دم کردن چند تا هل بریزید تو قوری و بزارید دم بیاد میدونم تکراری بود توروخدا به روم نیارید ...

توش غنچه گل محمدي هم بريزين كه عالي ميشه😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁