2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست

من امروز ماکارنی درست کردم اواسط پخت برگ ریحان خشک شده پاشیدم رو ماکارنیم خییلی خوشمزه شده راستی تو ماکارنی در حال جوش هم بجای زردچوبه فلفل ریختم اونایی که طعم تند رو دوست دارن امتحان کنن

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بدونید ولی یادتون باشه سبزی های قورمه سبزی رو ریز کنید حتما 😋😋  

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

فقط یکبار به حرف کاربرای اینجا رفتم توقرمه سبزیِ بیچارم رب انار ریختم سیاه شه اینقدر ترش شده بود بازنمک زدم بازشکر زدم کلا نمیشد خوردش

یه تاپیک همین مدلی بود

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
عزیزم برگردوندن ژله از قالبای سیلیکونی چطوریه؟ دسر رو میتونم ولی ژله ها میچسبه. حتما چرب کردن لازمه؟ ...

بله خوشگلم باید چربش کنی 😋 و اینکه بعضی قالب ها رو حتی اگه چرب هم کنی ژله از توش در نمیاد 😣 چون خیلی جنس خوبی ندارن 

حتما به جنس قالبت دقت کن 😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
فقط یکبار به حرف کاربرای اینجا رفتم توقرمه سبزیِ بیچارم رب انار ریختم سیاه شه اینقدر ترش شده بود باز ...

عزيزم بايد يه رب انتري بزني كه شيرين باشه 

من خودم نميزنم ولي مادرشوهرم هميشه ميزنه اصلا هم ترش نميشه

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

برای مرغ شکم پر یه سرنگ پر از آبلیمو و آب پیاز و نمک بع زیر پوستش تزریق کنین بعد سرخش کنید 😍😍

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

ليمو عماني رو از شب قبل خيس كنيم و به جاي سوراخ كردنش از وسط بازش كنيم و هسته هاش رو دراريم،از پودر ليمو هم استفاده نكنيم كدر ميشه رنگ غذا

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

همیشه چند تا سیب زمینی رو آب شو بگیرید نمک زرد چوبه بزنید بذارید ته قابلمه برنجتون محشررررر میشه 😍😍😋😋