من امروز ماکارنی درست کردم اواسط پخت برگ ریحان خشک شده پاشیدم رو ماکارنیم خییلی خوشمزه شده راستی تو ماکارنی در حال جوش هم بجای زردچوبه فلفل ریختم اونایی که طعم تند رو دوست دارن امتحان کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید بدونید ولی یادتون باشه سبزی های قورمه سبزی رو ریز کنید حتما 😋😋
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
عزیزم برگردوندن ژله از قالبای سیلیکونی چطوریه؟ دسر رو میتونم ولی ژله ها میچسبه. حتما چرب کردن لازمه؟ ...
بله خوشگلم باید چربش کنی 😋 و اینکه بعضی قالب ها رو حتی اگه چرب هم کنی ژله از توش در نمیاد 😣 چون خیلی جنس خوبی ندارن
حتما به جنس قالبت دقت کن 😍😍
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
همیشه چند تا سیب زمینی رو آب شو بگیرید نمک زرد چوبه بزنید بذارید ته قابلمه برنجتون محشررررر میشه 😍😍😋😋