کسی بوده روز14 تخمک گذاری کرده باشه اما روز موعد بی بی ش منفی بوده و بعد چند روز تستش مثبت شده باشه؟
همچین چیزی ممکنه که بیشتر از14 روز مثبت شدن تست طول بکشه؟
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه14یا15 تخمک گذاریم بوده الان28 هستم پری نیومده جز درد و سوزش نوک سینه و ترشحات کم علایمی ندارم گاهی روزی ده دقیقه هم درد خفیف پری دارم
بی بی هم منفیه کلا ناامید شدم