2777
2789
عنوان

لطفا مرا بخوانید☺مخصوصا دهه شصتیها

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 22 پست
ما که پدر بزرگمون خان بود و پدرمون نماینده مجلس اوایل دهه شصت اینهمه چیزی که شما میگی نداشتیم  ...

من قشنگ یادمه

پدرمم خان نبود

اتفاقا اصلا پولدار نبودیم

ولی گردو و برنج و میوه ارزون و فراوون بود

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درست.ارزش ها تغییر کرده و مادی تر شده. ولی این چیزا نباید باعث بشه فکر کنیم ایراد از سبک زن ...

عزیز دلم

من نمیگم ایراد نداره که 

ازمقایسه دوتا متن پرواضحه که منظورم این بود اونزمان با حداقلهای مادی اخلاقیات و دلخوشیها بیشتر الانه 

الان که دنیامون پیشرفت کرده...

اصلا قصدتوجیه کردن وضع اقتصادی نبود...اینکه چقد پیچیده شده دنیای اطافمون...فرهنگمون...دلخوشیهامون....سطح فکرمون....وصد البته قناعتمون

من اصلا قصد توجیه ندارم و علم سیاسی واقتصادی چندانی ندارم ولی همین ظاهرو که میبینم تجملاتی که ما داریم توی کمتر کشور خارجی دیده میشه....

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

چرا باید خودمان را با دهه شصت مقایسه کنیم وقتی تمام دنیا رو به پیشرفته؟؟

مثل این میمونه بری دانشگاه دوباره بگن از کلاس اول شروع کن

ولی توی اون دوران دلامون بزرگ بود و دلخوشی هامون بیشتر ولی الان چی!! 

چرا باید خودمان را با دهه شصت مقایسه کنیم وقتی تمام دنیا رو به پیشرفته؟؟ مثل این میمونه بری دانشگاه ...

خب دقیقا این متن هم همینو میگه دوستم

یکبار دیگه مطالعه کنید لطفا

الان هم هیشکی از ما انتظار نداره که از شامپو تخم مرغی استفاده کنیم یا واسه پتو دل نگران باشیم....

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖
من قشنگ یادمه پدرمم خان نبود اتفاقا اصلا پولدار نبودیم ولی گردو و برنج و میوه ارزون و فراوون بود

دقيقا گوني گوني پياز و سيب زميني ميگرفت بابام پشت بام ميريختيم خراب نشه هر بار يه سبد مياورديم پايين

جاميوهاي پر از تخم مرغ برد كارتني خريده ميشد 

برنج سال خريده ميشد سفر عيد و تابستونمون هم به جاي خودش محفوظ بود عسل و كره محلي و گردو و بنشن  و گوشت رو ميرفتيم اردبيل سالم و طبيعي برا كل سال ميخريديم و برميگشتيم

بابام فرهنگي بود و  مادرم خونه دار فقط همون حقوق والسلام تعدادمون هم زياد هميشه هم مهمونداشتيم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
دقيقا گوني گوني پياز و سيب زميني ميگرفت بابام پشت بام ميريختيم خراب نشه هر بار يه سبد مياورديم پايين ...

دقیقا منم یادمه

بعضی چیزا اصلا پولی نبود

مثلا انجیر و خرمالو و توت انقدر زیاد بود که هر کی داشت واسه همسایه هم میبرد

یا مثلا نخودچی کشمش اصلا قیمتی نداشت ولی الان همه ی اینا جز گرونترین هاست

البته بعضی چیزها هم بخاطر تحریم های دوران جنگ کم بود ولی گرون نبود مثل همون شامپو و تاید

یا مثلا مدرسه دولتی واقعا دولتی بود هیچ هزینه ای نداشت.

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌