2777
2789
انشالله ک مامان میشی.ولی چله عاشورا ب دستور حق شناس میگن حاجت میده من ک نخوندم ولی میگن خیلی حاجت گر ...

چله عاشورا گرفتم فعلا ولی معمولی ب دستور ایشون نیست،دعا کن حاجتم بگیرمم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله عاشورا گرفتم فعلا ولی معمولی ب دستور ایشون نیست،دعا کن حاجتم بگیرمم

انشالله ک میگیری . منم منتظر معجزه ام ک زندگیم درست شه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
شما از بندگان برگذیده خدایی😒😒پفک اختلاس کنین یواشکی😂😂😂من یکی از ارزوهای بچگیم بود شوهرم بستنی ف ...

نه بابا متاهله 😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
سلام . شوهر من تو یک شرکت خصوصی مهندسی کارهای جمع آوری  داده میکنه اما حقوقش کمه الان آزمون است ...

انشالله موفق بشن منم منتظر جواب مصاحبم احتمالا فردا یا پس فردا بیاد دعا کنید منم قبول بشم.

یعنی ول کنم مهندسی رو ؟؟؟  ببخشید میشه بدونم چه رشته ای و چه دانشگاهی خوندین؟ :(

مهندسی صنایع،یکی از بهترین دانشگاه های سراسری تهران   ،البته کار میکردم چند سال کارگزاری بورس سهام ولی استرس کارم بالا بود ادامه ندادم

خدایا شکرت...
انشالله ک میگیری . منم منتظر معجزه ام ک زندگیم درست شه

میشه عزیزم خیالت راحت،فقط صبور باش وتوکل کن،نماز انام جواد بخون،نماز امان زمان بخونگ

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
یا خدا با این همه دکتر و مهندس و پولدار من چطور بگم شوهرم تو کارخونه پفک کار میکنه 😕😕

آخی چه خوب کجاهست کارخونه؟ یادمه شیرازی بودی درسته؟

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
روحانیو میگی😀

آره بابا

نمیبینی اولش همش میخندید  الان حالش گرفته ست؟

بخاطر اینه که ولش کردم غصه داره

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
میبخشید این سؤال و ازتون میپرسم. درآمد کارگر شرکت نفت که ده سال سابقه داره و تو قسمت آتش نشانی هستش ...

نمیدونم عزیزم شوهر من ک تو شرکت نفت منطقه ازاد هس 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞