2777
2789
 کارمند شرکت نفت

میبخشید این سؤال و ازتون میپرسم. درآمد کارگر شرکت نفت که ده سال سابقه داره و تو قسمت آتش نشانی هستش به نظرتون چقدره؟ 

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=68709500]چی جالب پس شوهرای هیچ کدوم ازنی نی سایتیا اسنپ وتبسی نیستن

درآمد اسنپ چطوره گلم ؟ بیمه هم میکنن؟ میصرفه؟ 

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔
خیلی جلوی تو،من 32 شوهرم 39.بچه هم نداریم

تااین بدهی هارو بدیم شدیم همسن شما

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
تااین بدهی هارو بدیم شدیم همسن شما

هم سن من بشی دخترت 12 سالشه،خددش یه ثروته برلت،خوشال باش،من چی حسرت یه بچه رو دلمم،فقط بهم بگ مامان،بدهی پیرم نکرده،بچه دلم میخاددددد،پول ندارم  ک برم درمون کنممممم،درد دلم زیاده کدوم برات بگممم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
هم سن من بشی دخترت 12 سالشه،خددش یه ثروته برلت،خوشال باش،من چی حسرت یه بچه رو دلمم،فقط بهم بگ مامان، ...

وای عزیزم.بمیرم خیلی ناراحت شدم . مشکلت چیه 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

مهندس برق قدرت افسر یک کشتیرانی بود اما چند ساله دیگه دریا نمیره خیلی سخت بود ۶ماه نمیدیدم همدیگه رو بعدش هم که میومد تقریبا یکماه و نیم مرخصی داشتن و باز از شرکت زنگ میزدن میرفت.حالا شرکت پیمانکاری برق دارن با دوتا دیگه از دوستاش اما اینم همش از من و بچه دوره😢😢😢الان سه چهار هفته یا بار همدیگه رو میبینیم 😢😢😢توی این دوره زمونه فقط ژنهای خوب و بچه مایه دارها در رفاه مطلق بسر میبرن و از زندگیشون لذت میبرن ولاغیر.

وای عزیزم.بمیرم خیلی ناراحت شدم . مشکلت چیه 

نمیدونم مسکلم چیه،دکتر نرفتم ک بدونم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
نمیدونم مسکلم چیه،دکتر نرفتم ک بدونم

برو ی سر شاید ی چیز سطحی باشه هزینه اولیه فقط ی سونو و ازمایش شوهرته ک ارزونه خیلی

برو ی سر شاید ی چیز سطحی باشه هزینه اولیه فقط ی سونو و ازمایش شوهرته ک ارزونه خیلی

دعا کن برام،مهر بتونم برم،

دعا کن برام،مهر بتونم برم،

انشالله ک مامان میشی.ولی چله عاشورا ب دستور حق شناس میگن حاجت میده من ک نخوندم ولی میگن خیلی حاجت گرفتن ازش