الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هم سن من بشی دخترت 12 سالشه،خددش یه ثروته برلت،خوشال باش،من چی حسرت یه بچه رو دلمم،فقط بهم بگ مامان،بدهی پیرم نکرده،بچه دلم میخاددددد،پول ندارم ک برم درمون کنممممم،درد دلم زیاده کدوم برات بگممم
وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد
مهندس برق قدرت افسر یک کشتیرانی بود اما چند ساله دیگه دریا نمیره خیلی سخت بود ۶ماه نمیدیدم همدیگه رو بعدش هم که میومد تقریبا یکماه و نیم مرخصی داشتن و باز از شرکت زنگ میزدن میرفت.حالا شرکت پیمانکاری برق دارن با دوتا دیگه از دوستاش اما اینم همش از من و بچه دوره😢😢😢الان سه چهار هفته یا بار همدیگه رو میبینیم 😢😢😢توی این دوره زمونه فقط ژنهای خوب و بچه مایه دارها در رفاه مطلق بسر میبرن و از زندگیشون لذت میبرن ولاغیر.
وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد
برو ی سر شاید ی چیز سطحی باشه هزینه اولیه فقط ی سونو و ازمایش شوهرته ک ارزونه خیلی
دعا کن برام،مهر بتونم برم،