2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا آدم از قیافش میترسید با اون کلاه. مثه داعشی ها میشد.ولی یه چشمکی میزد که دلم و میبرد😂😂😂😂

ای خدا عشقتون پایدار❤💙❤💙❤💙❤💙🐀🐁

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.
اخه تو تایپیکام خ اطلاعات دارم میترسم کسی باشه ک بفهمه

واااای خدا اگه یه آشنایی منو بشناسه کلا به فنا رفتم😂😂😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
ممنونم عزیزم.شوهر شما رو هم خدا براتون حفظ کنه .نه من عاشق کارشم😍زمان دوستیمون میرفتم خیابون میدیدم ...

شوهرت یگان ویژه است؟من شوهرم مرزبانه واسه همین خیلی اذیت میشیم😩ممممممتتتتتتتننننننففففررررررممممممم از کارش

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بنده خدا وقتی زندس،چه سهمی باید بده بچهاش !!!!!

ما رسم داریم حتی وقتی پدر و مادر زنده باشن ارث بچه ها رو همون موقعه میدن تا بچه ها زندگیشون و تشکیل بدن و سختی نکشن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بنده خدا وقتی زندس،چه سهمی باید بده بچهاش !!!!!

سهم نیست گلم شوهرم وبرادرشوهرام همه باهم کارمیکنند پدرشوهرم نمیزاره هیچ کس جداشه میگه بایدپیش هم بمونید

روزگاربامانساختی نگذشت؟
شوهرت یگان ویژه است؟من شوهرم مرزبانه واسه همین خیلی اذیت میشیم😩ممممممتتتتتتتننننننففففررررررممممممم ...

قبلا آره ولی از وقتی ازدواج کردیم دیگه رفته توی کارهای اداری.اون زمان خیلی اذیت میشدم. همش نگرانش بودم.شبا تا دیر وقت بیرون بودن.تا اوضاع کشورم بهم میریخت دیگه خونه نمی تونستن بمونن.ولی الان دیگه خیالم راحت تر شده.آره مرزبانی خیلی سخته.برای خود شوهرتم خیلی سخته .اذیت میشه

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍