2777
2789
ای جوووونم😊 من هر دفعه که تو لباس نظامی میبینمش دوباره عاشقش میشم😍

خدا حفظش کنه،ولی من برعکس اصلا از کارش خوشم نمیاد

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
چه جالب.چطوری با آقای دکتر آشنا شدین؟

16سالم بود اون زمان با مامانش اومدن خواستگاری سنتی خودشم نوزده بیست ساله بود تازه از دانشگاه قبول شده بود مامانش نمیخواست بره از دانشگاه یکی را پیدا کنه 

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیگرکی داره😥حقوقش که تهش میمونه برای ما۲۰۰هزاره زیر خط فقرم رد شدیم صفحه بعدیم 😣😣😣😣

ما هم همون صفحه دومیم خواهر😉😉😉😉😉

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
والا منم قبله اینکه ازدواج کنیم میگفتم عشقم  هیچم بد نیست .یا تو فامیل بین دخترا میگفتم آقامون ...

من بین کسایی ک میدونن اسمشو میگم

ولی اینجا هر چی میگم یکی گیر میده😞

چه جالب. چطور رفتیم تو حوزه درمان مثلا پرستاری یا مامایی بخونین؟؟

من پرستاری یا مامایی نخوندم که جغرافی خوندم عزیزم

خدا حفظش کنه،ولی من برعکس اصلا از کارش خوشم نمیاد

ممنونم عزیزم.شوهر شما رو هم خدا براتون حفظ کنه .نه من عاشق کارشم😍زمان دوستیمون میرفتم خیابون میدیدمش با لباس نظامی از این کلاه ها که فقط چشمشونم معلومه سرش میکرد و برام چشمک میزد😂😂😂یه ذوقی میکردم😂😂😂😂

ممنونم عزیزم.شوهر شما رو هم خدا براتون حفظ کنه .نه من عاشق کارشم😍زمان دوستیمون میرفتم خیابون میدیدم ...

😂😂😂😂

من بین کسایی ک میدونن اسمشو میگم ولی اینجا هر چی میگم یکی گیر میده😞

اِی بابا 

چه کار به حرف بقیه داری 

اینجا هم اسمش و بگو 

کسی که نمیشناسه