2777
2789
عنوان

# نه به نذری دادن در محرم😕😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 111 پست
من یک سال همین کارو کردم کسایی که کمک میکردم خوششون نیمود گفتن نمیخوایم حس کردم غرورشون شکست.نیازمند ...

جدی؟؟؟

ولی من امسال یکم کمک نقدی کردم به چندتا نیازمنده واقعی از خوشحالی اشک به چشماش اومد😭اصلا یادم میوفته اشکام میریزه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حالا وقتی نذری بهم برسه بیشتر به خاطر اینکه غدا درست نکنم لذت میبرم‌اما اگه همون غدارو ببرم بدم به یک فقیر لذتش چند برابره معمولا اگه یک‌قاسق غدا نذری خوردم‌ دوست دارم بقیه غداها برسه دست فقرا خیلی دلم میخواد همه جا سر کنم و تو صف وایسم غذا بگیرم بعد همه رو ببرم‌برسونم دست فقرا وقتی غذای نذری میخورم یک‌جور احساس عذاب وجدان میکنم که این غذا مال من نیست من هر موقع لخوام بهترینها رو خوردم‌و میخورم برای همین به دلم‌نمیچسبه 

واقعا.اتفاقا امروز داشتم به همسرم میگفتم نکنه تو اینده بچه هامون اعتقادشون به این چیزا نباشه دلم گرف ...

آینده کجا بوده همین امسال کلی آمدمو با این شبکه های مجازی از دین و بخصوص امام حسین زده کردن😢

من امشب زیارت عاشورا میخوندم واسه مظلومیت حسین بغضم گرفت.زمونه ش خیلی بد شده لعنت به باعث و بانیش😢

من حالا وقتی نذری بهم برسه بیشتر به خاطر اینکه غدا درست نکنم لذت میبرم‌اما اگه همون غدارو ببرم بدم ب ...

عزیزم چه دل پاکی☺

مطمئن باش همین طرز فکرت هم دقیقا همون ثوابو داره.

کاش ما یادمون باشه فقرا  همیشه هستن . زمانی که شب عید کلی خرج خوراک و پوشاک خودمون و خانوادمون میکنیم . یا مهمونی های پر زرق و برق میدیم که کلی اسراف میشه .  . کاش اون موقع هم به فکر فقرا باشیم و حداقل یه مقدار  هزینه رو به اونا بدیم . ولی همیشه تو ایام مذهبی یاد فقرا میفتیم  

عزیزم نذر و نمیشه عوض کرد . ما روز تاسوعا حلیم داریم ۳۰ ساله . از یه عالم پرسیدیم ، که میتونیم به جا ...

راستش شوهرم تصمیم جدی ش همینه.

فکر نکنم اگر صدنفرم اینو بهش بگن تو گوشش بره😁

آخه اکثر وقتا تو خیابونا از نزدیک همجین افرادی رو میبینه.هربارم تا یک هفته رو مخم میره بس تعریفشونو میکنه اصلا یه لقمه نونو کوفتم میکنه.حالام که دوستش اومد با منطق و برهان این پیشنهادو داد فکر نکنم به این سادگیا بیخیالش بشه😊

اگر قربونى كردنتون جهت تبركه 

كه نظرتون به دلايلى كه گفتين خوبه و به دليل زير هم خوب نيست 

چون هيچ غذايى جاى گوشت رو نمى گيره اين اقلامى كه گفتيد اكثرشون ارزون قيمتن و افراد خودشون مى تونن تهيه كنن اما گوشت گرونه و شايد همين فقرا سالى يه بار با نذرى شما دستشون به يه گوشت خوب ( هرچند كم برسه ) 

حالا اگر نيتتون واقعا نذر بوده يعنى حاجتى داشتيد و براى برآورده شدنش نيت قربونى كردن رو داشتيد و ذكرش رو هم به زبون اورديد ( بعنى به زبوا اورديد كه حاجتم برآورده بشه نذر مى كنم يه گوسفند هرسال در فلان زمان قربونى كنم و .... ) كه بايد عين اون كار رو انجام بديد 

پ . ن : احكام نذر رو سرچ كنيد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

نظر منم همینه امام حسین لنگ قینه ما نیست درضمن این فکر بهترم هست ۴ نفر دعات میکنن ولی اینکه به کسایی که میدونی دارن بخوای گوشت بدی درسته قربونیه ولی واقعا نیاز ندارن 

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
درست میگی😔

البته اون موارد در مورد من یکی صدق نمیکنه😅

نه اهل زرق و برقم نه مهمونی های چش درار.

مهمونه فوقه فوقه ویژه م با دونوع غذا پذیرایی میشه.که اونم مقدارش کمه که نمونه.والبته اون مهمون نهایت سالی یک بار میاد😆

خودمم فقط عیدا یه دونه مانتو میخرم بخدا.با دو سه تا تونیک و دوسه تا شال سالانه.اتفاقا امسال مانتوی گرون و شیکی خریدم واسه همین عید سال بعدم فکر نکنم مانتو بخرم تا تابستونش☺