2777
2789

سلام وقت بخیر 

تو سونوی غربالگری اولم وضعیت ان تی رو نوشته ولی از ان بی خبری نیست. انگار اصلا بررسی نکرده. دکترم رفت اینقد سریع نگا کرد . فک نکنم دقت کرده باشه منم یادم رفت بپرسم. تو غرباگری دوم مشخص میکنن؟

مگه میشه؟اصلا غربالگری اول برا اندازه گیری ان بی و ان تیه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

اگه مشکلی باشه میگن برای من تو سونوی ان تی نوشت بهترین زمان بررسی ۱۶ هفته به بعده.تو آنومالی هم گفت همه چی خوبه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نترس. برا من تو غربالگري دوم ديده شد.الكي استرس داشتم. حتما زود رفتي غربالگري. وقتي به شكم و ني ني فشار مياد، معمولا NB رو بررسي نمي كنن

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

NBچی هست؟فکر کنم مال منم نزده تو  جواب سونو 

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
عزيزم نترس. برا من تو غربالگري دوم ديده شد.الكي استرس داشتم. حتما زود رفتي غربالگري. وقتي به شكم و ن ...

اره جنین تکون نمیخورد خیلی به شکمم فشار اورد . چهارتا انگشتشو فرو کرد تو شکممو محکم ضربه میزد!

اره جنین تکون نمیخورد خیلی به شکمم فشار اورد . چهارتا انگشتشو فرو کرد تو شکممو محکم ضربه میزد!

دقيقا به خاطر همون نرفت سراخ تيغه بيني. اصلا نگران نباش

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

وااای دقیقا عین من.محکم ضربه میزدرو شکمم خیلی دردم میومد تا فرداش درد داشتم

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

NBتیغه بینی هست؟اونو چک کرد ولی عددی برام نزده.حالا باز فردا برگه سونوم رو چک کنم

برا شماهم مغز و قلب و معده و کلیه ها و صدای قلبش  و دست وپاهاش رو جداگانه چک کرد و همه رو نشونتون داد؟