تو سونوی غربالگری اولم وضعیت ان تی رو نوشته ولی از ان بی خبری نیست. انگار اصلا بررسی نکرده. دکترم رفت اینقد سریع نگا کرد . فک نکنم دقت کرده باشه منم یادم رفت بپرسم. تو غرباگری دوم مشخص میکنن؟
مگه میشه؟اصلا غربالگری اول برا اندازه گیری ان بی و ان تیه
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
NBتیغه بینی هست؟اونو چک کرد ولی عددی برام نزده.حالا باز فردا برگه سونوم رو چک کنم
برا شماهم مغز و قلب و معده و کلیه ها و صدای قلبش و دست وپاهاش رو جداگانه چک کرد و همه رو نشونتون داد؟