تو سونوی غربالگری اولم وضعیت ان تی رو نوشته ولی از ان بی خبری نیست. انگار اصلا بررسی نکرده. دکترم رفت اینقد سریع نگا کرد . فک نکنم دقت کرده باشه منم یادم رفت بپرسم. تو غرباگری دوم مشخص میکنن؟
وووووووووی تو رو هم حساس کردم. ادم بیخیالی طی کنه بهتره ولی من امشب زده به سرم
اره واقعا بیخیال باشیم بهتره چون اگه خدای نکرده مشکلی بود آزمایش و سونو نشون میداد
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر نکنم یادم نمیاد عددی راجع به ان بی دیده باشم ولی فشارشریان رحمیم زده بود خیلی بالاتر از حد نرماله.هرشب آ اس آ میخورم
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
اینا واسه غربالگریه دومه فک کنم. 18 مهر ان شاالله باید انجام بدم
مال من اینارم چک میکرد و نشونمون داد،ی مانیتور جدا جلو همسرم بود همه رو میدید منم ی مانیتور جلوم نصب بود همزمان میدیدم ولی استرس نمیذاشت بفهمم چی میگه دکتر
ان شالله این مورد زود رفع شه. منم چون سقط داشتم اسپرین 80 میخورم
ایشالله جوجو نازت به سلامت بیاد بغلت عزیزدلم.منم دقیقا دوز۸۰میخورم.وقتی میخورم دردام کم ترمیشه.شما جفتتون از چ نوعی بود؟
من قدامی ولی خیلی پایین😔