2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون

2259 بازدید | 15 پست

سلام من آخرین بار هفت خرداد پرید شدم .از و بی بی زدم منفی بود سونو شدم مشکلی نداشتم .پاپ اسمیر هم دادم مشکلی نبود از خون هم همه چی خوب بود .الان ی هفته اس آمپول پروژسترون زدم هنوز پری نیومد ....آیا احتمال دار بار دار باشم کسی مث من بوده یا میشناسه  تو رو خدا جواب بدین 

عزیزم من همیشه ۵ روز تا ی هفته بعد تزریق پروژسترون پریود میشدم ولی شنیدم برای بعضیا تا ده روزم طول میکشه

اگه نی نی داشته باشی ک جاش محکم تر میشه انشاالله ک نی نی داری عزیزم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعد ده روز پریود شدم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من سه ماه پریود نشدم اخرین پریودیمم ده خرداد بود تازه اون هفته چهارشنبه پریود شدم سه بارازمایش دادم منفی شد بیبی چکم که تا دلت بخواد بازم منفی دکتر سونو واژینال انجام داد تو مطبش گفت لخته خون جمع شده تورحمم اخرسر قرص داد گفت تا بیست شب خور من تازه شروع کرده بودم پنج شب بود صبح بادرد بدی از خواب بیدارشدم دیدم پریود شدم 

فقط خدا   
جلوگیری ندار؟

منظورت قرص جلوگیری چرا بخاطر کیست های ریزی که دارم داده بهم ولی من فیبرم دارم فیبرمم خیلی بزرگ بود دوتا امپول واریوو پپتیل زدم نزدیک ۳۵۰ هزارتومن پولشون شد گفتن کوچیکش کرده ولی از بین نرفته اون امپولا پریودیمو عقب انداخته بود 

فقط خدا