2777
2789
خوشبحالتون .من کادویی که خودم ندونم نگرفتم شوهرم مثلا برای تولد یا سالگرد سرویس و ساعت میخره ولی خود ...

حالا همسر من همیشه خودش میگیره 

من دوست دارم ی وقتایی بهم بگه میخواد چی بگیره که اگ قیمتش بهش نمیخوره نذارم بخره

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم متولد ۴دی اما اخرین پریودم ۱۰ دی بوده

نمیدونم بدن شمارو ولی من مامانم زود حامله میشه .میگه 1فروردین تورو کاشتیم..الان 4تا بجه داره مامانم.3تاهم این اخریا که 40 .45سالش بود سقط کرد بار سنگین برداشته بود

پونیووووووو    
حالا همسر من همیشه خودش میگیره  من دوست دارم ی وقتایی بهم بگه میخواد چی بگیره که اگ قیمتش بهش ...

اما جشن فقط خونه بابام برام میگرفتن .شوهرم جشن نمیگیره .تولد بیست سالگیمم بابام خانواده شوهرمو وخودمون رفتیم رستوران .

نمیدونم بدن شمارو ولی من مامانم زود حامله میشه .میگه 1فروردین تورو کاشتیم..الان 4تا بجه داره مامانم. ...

منم همون ماهی که خواستم شدم .چون دوست داشتم دی زمسنون باشه عین خودممن خودم ۱۷ دی.یعنی اخرین پریودیش یک فروردین بوده

منم همون ماهی که خواستم شدم .چون دوست داشتم دی زمسنون باشه عین خودممن خودم ۱۷ دی.یعنی اخرین پریودیش ...

دیگه از پریودیای مامانم خبر ندارم.جوری که مامانم گفته شب اول عید منو کاشتن.خودمم حساب کردم همون شب میشه چون بچه 9ماه کامل تو شکم مادره.

پونیووووووو