2777
2789

من همسرم چند سال پیش یه کیف پول چرم خیلی خوشگل برام خرید. یه بار رفتم ولیعصر تو BRT کیفمو دزدیدن.😭

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه کادوهایی که عزیزام دادن باارزشن برام

همشون ولی مال همسرم یکم بیشتر

خخخ

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

پدرم برای تولد 18 سالگیم ی عروسک ناز بهم داد و ی تولد روی قله کوه واسم گرفت هیچ وقت فراموش نمیکنم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

سه سال پیش برا تولدم

دوستم ۵زبانه عشقو بهم داد

خیلی ذوقیدم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

همسرم کلا زیاد کادو بهم میده و بدون مناسبت

ولی بهترینش لپ تاپ چن سال پیش بود چون خیلی دنبال بودم بگیرم یهو خرید برام و همینطور ی انگشتر نقره 

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕
یه تونیک خیلی خوشگل که تولدم شب یلدا بود عمو شوهرم برام اورد با خانمش

تولدن اول دیه پس یکه فروردین چه روزیه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
الهی انشاالله بهتره شو کادو بگیری

ممنون. همسرم منو برد یکی دیگه ازونا بخره ولی دیگه نداشت. کلا خیلی تو دلم مونده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض