2777
2789

من میخوام در خواست مهمان بدم .ولی اول انتخاب واحدمو انجام دادم .نمی دونستم اولا ایا میشه الان در خواست مهمان بدم ؟

دوما چقدر طول میکشه جواب بدن؟و تایید کنن یا رد؟

سوما  شهریه فرق می کنه ؟؟

زنگ بزن دانشگاه بپرس 

تو اینترنتم سرچ کنی فک کنم میاره

برا شهریش دوستم بود میگفت تغییر نمیکنه همونه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فارغ التحصیل شدم. ولی تا اونجا که می دونم باید یه نفر باشه تا تو بتونی جابجا کنی. مثلا اگه خودت قم هستی و می خوای بری کاشان. باید حتما یه نفر هم کاشان باشه تا بخواد بیاد قم. وگرنه نمی تونی انتقالی بگیری.

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار

در مورد مهمان شدن هم که می تونی بری جای دیگه مهمان بشی ولی برای امتحاناتت باید برگردی دانشگاه خودت. البته مطمئن نیستم بعضی ها همون دانشگاه امتحان می دن. چرا اینجا می پرسی برو دانشگاهتون سوال کن. ما جواب بدیم قطعا درست نیست که . ممکنه قانونش تغییر کرده باشه

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
در مورد مهمان شدن هم که می تونی بری جای دیگه مهمان بشی ولی برای امتحاناتت باید برگردی دانشگاه خودت. ...

اخه تو شهر خودم نیستم که برم دانشگاه بپرسم 

اخه تو شهر خودم نیستم که برم دانشگاه بپرسم 

حالا هر جا که هستی برو از دانشگاه پیام نور اونجا سوال کن. یا زنگ بزن دانشگاه خودت جواب می دن