2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 49 پست
نخیر تجاوز اونم کسی ک زن وبچه داره اصلا قابل بخشش نیست.روانی این ادم

خدا میبخشه،اگه توبه کنه

خدا تو قران گفته فقط ناامیدی و کفر رو نمیبخشم ولی بقیه گناهارو با توبه واقعی خدا میبخشه

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن اول باخودش حرف بز  ن وبگو که میدونی ومیخوای باخانوادش درمیون بزاری ببین چی میگه

بجز انکار دیگ میخواد چکار کنه. نمیاد ک بگه انجام دادم

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
به نظرت اون زن به زور رفته تو خونه

ب گفته شوهرم از خونشون صدای دادو فریاد اومده. دیگ نمیدونم چی بوده و کیا شنیدن ولی میدونم ک تو روستامون همه باخبرن

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
خب چجوری بگم. چجوری ثابت کنم. بچه خواهرم چی. دارم روانی میشم

همون طوری که شنیدی به خانوادت بگو

اونا حرف تو رو قبول دارن یا اون عوضی رو

به فکر خواهرت باش که داره با همچین آدمی زندگی میکنه

همچین آدمی بار اولش نیست بار آخرشم نمیشه

بهتره خواهرت بچه رو بده به شوهرش 

بعد شوهرش میبینه با وجود بچه کاراش راحت پیش نمیره دو دستی تقدیم خواهرت میکنه بچه رو 

بهتره خواهرت خیلی خودش رو وابسته بچه نشون نده

چون اون وقت از بچه سواستفاده میکنه علیه خواهرت

یه صلوات از ته دلت برای 💔
تاپیک یه جورایی مشکوکه

چجورایی. عزیزم من با یه نوزاد تو بغلم دارم چت میکنمو گریه .مگه دیوانه ام داستان ببافم

چه روزگاری شده    

یه راه جلوپام بزارید چه کنم

والا چی بگم الان دارم به همین فک میکنم زن گنده رو بیهوش کرده یعنی‌؟

نه میگم که. بهش گفته ک خواهرم خونست کارش داره اونم رفته خونشون .درصورتی ک خواهرم اصلا روستا نرفته بوده

خدا با اون همه بزرگیش ستارالعیوبه.میگن اگه شب ی گناهی از کسی دیدی،فرداصبح ب کسی نگو و آبروشو نریز،شا ...

بشینم دست بزارم رو دست که اشکال نداره پیش اومده؟؟ اگ بازم تکرار کرد چی. بخاطر بچشون دو راهی گیر کردم. خانوادم بفهمن واویلاست. 

پس بی خیال شووسرت توزندگی خودت باشه

نمیتونم. دلم بحال خواهرم میسوزه. نمیدونه با چه ادم کثیفی داره زندگی میکنه

بهتره نگی چون مدرک نداری خودت متهم میشی ومیتونه اعاده حیثیت کنه شما از کجا فهمیدی؟

از همین میترسم .بمن شوهرم گفت ک صد درصد ازش مطمئنم. ولی اونم میگه اگ کار ب اثبات رسید کی میاد شهادت بده ک دیده

به زوربوده یا زنه کلااینکاره ست؟؟

من نمیدونم اون طرف کی هست. فقط میدونم ک شوهرو بچه داره و سن پایینه. چون تو روستامون دخترا زود شوهر میکنن.

اون بچه به پدر نیاز داره شاید همون یه بار اتفاق افتاده بزار زندگیشو کنه اگه الان بگی خاهرت مجبوره با ...

دقبقا همینه ک دیوونم میکنه. خدا خودش بهم صبر بده

شاید گوینده ی این خبر یه طرفه به قاضی رفته از کجا معلوم مگه اون موقع شما اونجا بودی 

چند نفر به شوهرم همینو گفتن. چون ما همه از یه روستاییمو همه باهم فامیلیم. اگ نه ک هرکی یه جور داستانو تعریف میکرد