2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 49 پست
خدا لعنتش کنه من جات بودم به همه میگفتم تا ابروش بره 

نمیتونم .اگ بگن ثابت کن چطور ثابت کنم. زندگی اون زن هم بهم میریزه

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا با اون همه بزرگیش ستارالعیوبه.میگن اگه شب ی گناهی از کسی دیدی،فرداصبح ب کسی نگو و آبروشو نریز،شاید نصفه شب توبه کرده باشه.اونوخ چطور شما ب خودت اجازه میدی گناهان دیگران رو ک فاش کنی؟ک شایدم توبه کرده،یا شیطون گولش زده

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  
نمیتونم .اگ بگن ثابت کن چطور ثابت کنم. زندگی اون زن هم بهم میریزه

پس بی خیال شووسرت توزندگی خودت باشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

شما ازکجا فهمیدی؟مطمئنی راسته؟

توی یک روستا هستیم و خبرا زود میپیچه منتها هیچکی به خانوادمون نگفته. شوهرم بهم گفت.گفت ک همه میدونن الا خودمون

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
بله عزیزم باید بگی

خب چجوری بگم. چجوری ثابت کنم. بچه خواهرم چی. دارم روانی میشم

به زوربوده یا زنه کلااینکاره ست؟؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اون بچه به پدر نیاز داره شاید همون یه بار اتفاق افتاده بزار زندگیشو کنه اگه الان بگی خاهرت مجبوره باهاش بسازه و بسوزه و تا اخر عمر بهش شک داشته باشه حتی اگه شوهرش هیچ خطایی نکنه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ن ابروش رو حفظ کن البته اگه همین یه بار اتفاق افتاده 

اصلا تا شنیدم مغزم سوت کشید. چیز دیگ ای نمیدونم ازش.فقط دارم گریه میکنم بخاطر خواهرم

اصلا تا شنیدم مغزم سوت کشید. چیز دیگ ای نمیدونم ازش.فقط دارم گریه میکنم بخاطر خواهرم

شاید گوینده ی این خبر یه طرفه به قاضی رفته از کجا معلوم مگه اون موقع شما اونجا بودی 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)