2777
2789
عنوان

قهر با همسر😔با سیاستا بیاند لطفا

637 بازدید | 76 پست

سلام 

دیشب همسرم رفته بود کمک واس هیئت زدن و تا ساعت 2و نیم شب نیومد و من تنها بودم با این وضعیتم.ن زنگی زد خبر بده ن پیامی.منم خوابم برد تا 2 و نیم ک اومد.از اونجا ک دوشب بود ک کنار هم نبودیم انتظار داشتم با این ک دلخورم بیاد بغلم کنه ولی نیومد و فوری خوابید منم بیدارش کردم و بهش گله کردم ک منو با این وضع تنها گذاشتی ی خبر ندادی منم تا اونموقع گشنه ک بیاد باهم بخوریم غذا ولی آقا اونجا شام خورده بود.بعد ک من گله کردم کلی سرم داد زد ک خستم و فلان و خوابید.منم تا صب گریه کردم.حالا اس داده معذرت خواهی کرده.

بنظرتون چجوری برخورد کنم؟

💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا وقتی خسته اند و یا گرسنه نباید گله کرد و سر به سرشون گذاشت 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

خداوکیلی نصف شب بیدارش کردی ک فقط گله کنی؟؟؟؟

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید