2777
2789
عنوان

سوال در مورد کلینیک ناباروری رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 28859 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من بهتره اول بری پیش ی فوق تخصص نازایی اونجا همه چیز رو بهت توضیح میدن البته اگه بخوای من میتونم خانم دکتر گل شیرازی رو بهت معرفی کنم که فلوشیپ از مرکز نازایی رویان داره و هزینه ی مطبش هم خیلی مناسبه تازه تو چند تا از بیمارستان ها هم هستن این شماره تماسشونه خواستی زنگ بزن77877513

من تا حالا ۳بار تو رویان میکرو کردم  اگه سوالی داشتی در خدمتم

سلام. الان پست شما رو دیدم. از رویان نتیجه گرفتید؟ 3 بار میکرو؟ یعنی سه بار تخمک گیری یا جنین فریز داشتید؟ جسارتا مشکلتون چی بود؟

سلام. الان پست شما رو دیدم. از رویان نتیجه گرفتید؟ 3 بار میکرو؟ یعنی سه بار تخمک گیری یا جنین فریز د ...

سلام عزیزم.فعلا نتیجه نگرفتم.چندروز دیگه انتقال جنین دارم برام دعاکنید فقط ۲تا جنین دارم.من ۴بار رویان تخمک گیری انجام دادم.تحرک و مورفو همسرم همیشه صفر هست.

هزینه هاش از بقیه مراکز ناباروری کمتره.من بیمارستان بهمن رفتم هیسترو انجام دادم ۲۹۰۰ شد در صورتی که ...

عزیزم شما هیسترپسموپی انجام دادین؟ برای پولیپ؟ میشه لطفا توضیح بدین برای لنجام دادین و چحوری بود؟

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.
عزیزم شما هیسترپسموپی انجام دادین؟ برای پولیپ؟ میشه لطفا توضیح بدین برای لنجام دادین و چحوری بود؟

سلام.بله من ۲بار هیسترو انجام دادم یکبار بیمارستان بهمن با دکتر رزاقی و یکبار هم رویان با دکتر مشایخی.من برای بررسی رحم انجام دادم .خیلی راحت یه بیهوشی ۱۰ دقیقه ای  که مثل خواب عمیق هست و بعدش هم فقط چند روزی لکه بینی داشتم همین .

سلام.بله من ۲بار هیسترو انجام دادم یکبار بیمارستان بهمن با دکتر رزاقی و یکبار هم رویان با دکتر مشایخ ...

سلام‌مجدد..برای بررسی رحم که همون سونوی هیسترو کافیه، بیهوشتون کردن یعنی یه کار خاصی انجام دادن درسته؟

سلام.بله من ۲بار هیسترو انجام دادم یکبار بیمارستان بهمن با دکتر رزاقی و یکبار هم رویان با دکتر مشایخ ...

کجا راضی بودید؟ هزینه هر دو رو لطفا بفرمایید

سلام‌مجدد..برای بررسی رحم که همون سونوی هیسترو کافیه، بیهوشتون کردن یعنی یه کار خاصی انجام دادن درست ...

اول دکتر گفت سونو هیسترو ولی چون چند بار میکرو منفی داشتم گفت بهتره که هیسترو بشی تا خیالمون از بابت رحم راحت باشه.

کجا راضی بودید؟ هزینه هر دو رو لطفا بفرمایید

باراول دکتر رزاقی گفت یه سپتوم خیلی کم عمق داشتی که برات برداشتم ولی اصلا چیز خاصی نبود وبهش کاری نداشتن هم مشکلی ایجاد نمیکرد.۲۹۰۰ هزینه هیسترو شد وبار دوم تو رویان ۸۰۰ شد.تو رویان موقع بیهوشی حالت تهوع شدید پیدا کردم که دکتر گفت نمیتونم بیهوشت کنم یا باید دردش رو تحمل کنی یا کنسل بشه من هم قبول کردم بدون بیهوشی انجام دادن وخیلی زود تموم شد.بیمارستان بهمن فقط پول اضافه گرفت هیچ فرقی با رویان نداره تازه رویان از لحاظ تجهیزات بهتر هم هست چون مرکز ناباروری و کاملا مجهزه.