2777
2789
عنوان

سوال در مورد کلینیک ناباروری رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 28859 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا ۳بار تو رویان میکرو کردم  اگه سوالی داشتی در خدمتم

می خوام بدونم آزمایشهای روتین اولیه شون چقدر هزینه می بره و چقدر طول می شکه. چون من شاغلم هربار باید مرخصی بگیرم و برام مقدور نیست می خوام ببینم بعد از چند بار رفتن حدودا آدم می افته رو دور درمان؟ 

اول که برید تشکیل پرونده میدید بعد همسرتون با دکتر مردان ویزیت میشه و ازمایش اسپرم میده وچند ساعت بعد جوابش هم آماده میشه ولی تا بعد از ظهرباید منتظر باشید تابا متخصص اورولوژ هم ویزیت بشه.شما هم بعد از تشکیل پرونده با دکتر زنان ویزیت میشید اگه عکس رنگی و  تست پاپ اسمیر و ازمایش هاتون تکمیل باشه بهتون همون روز میگن قراره ای وی اف یا ای یوای یا میکرو بشید.دفعه ی بعد روز ۲یا۳ پریود تماس میگیرید میرید برای شروع سیکل.ولی مثلا من خودم چون همسرم اختلال شدید اسپرم داشت همون روز گفتن باید میکرو بشید ولی حتما قبلش باید بامتخصص ژنتیک ویزیت بشید به خاطر همین ۲ماه طول کشید تابرم برای شروع اولین سیکل.

اول که برید تشکیل پرونده میدید بعد همسرتون با دکتر مردان ویزیت میشه و ازمایش اسپرم میده وچند ساعت بع ...

بی نهایت ممنون. برای منم برای 4 مهر وقت دادن ایشالا که خیر باشه. احتمالا منم عکس رنگی و ... لازم میشه باید بیندازم

اول که برید تشکیل پرونده میدید بعد همسرتون با دکتر مردان ویزیت میشه و ازمایش اسپرم میده وچند ساعت بع ...

عزیزم منم امروز عکس رنگی انداختم رویان و همسرم مشکل اسپرم داره.و گفتن آی یو آی فعلا...شما میشه بگی تعداد و سرعت و مرفو همسرت چقدر بود که گفتن میکرو؟؟و آیا با میکرو باردار شدی؟چون مشکل همسر منم شدیده و چنین ساله هیچ درمانی براش فایده نداشته

عزیزم منم امروز عکس رنگی انداختم رویان و همسرم مشکل اسپرم داره.و گفتن آی یو آی فعلا...شما میشه بگی ت ...

همسر من تعداد اسپرمش ۷۰ تا ۹۰ متغیره ولی تحرک و مورفوهمیشه صفر هست.تاحالا ۳بار رویان میکرو کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم😔😔

همسر من تعداد اسپرمش ۷۰ تا ۹۰ متغیره ولی تحرک و مورفوهمیشه صفر هست.تاحالا ۳بار رویان میکرو کردم ولی ...

سلاممممم ببخشید نمیدونم هنوز تو نی نی سایت هستید یا نه ولی اگر پیاممو دیدید لطف کنید جواب بدید خیلی سردر گمم و نمیدونم چکار کنم.

بعداز 6ماه اقدام وضعیت همسرم افتضاحه  

سلاممممم ببخشید نمیدونم هنوز تو نی نی سایت هستید یا نه ولی اگر پیاممو دیدید لطف کنید جواب بدید خیلی ...

من با این که تو رویان نتیجه نگرفتم ولی از کارشون راضی هستم خدا نخواسته تا الان من ماددددر بشم.

من با این که تو رویان نتیجه نگرفتم ولی از کارشون راضی هستم خدا نخواسته تا الان من ماددددر بشم.

من نمیدونم اصلا باید چکار کنم.

فقط دکتر بهم گفته طبیعی باردار نمیشی باید ivfکنی پنج شنبه یه تستواسپرم دیگه داره همسرم.

الان میخوام بدونم چکار باید کنم

من نمیدونم اصلا باید چکار کنم. فقط دکتر بهم گفته طبیعی باردار نمیشی باید ivfکنی پنج شنبه یه تستواسپ ...

گلم اولین کاری که میکنید تو مرکز ناباروری همسرتون آز بده تا دقیق مشکل معلوم بشه.تهران هستید؟

خواهر من رفت مرکز ناباروری امین از اولش تحت نظر اونجا بود و بعد از یه دوره درمان بچه دار شدن . باید از اول یه جای معتبر پیدا کنی که دکتراش خوب باشن . من خواهر اینجا که رفت راضی بود . ببین شمارشو می ذارم از اینجام مشاوره بگیری بد نیست .
02144952176