2777
2789
عنوان

سوال در مورد کلینیک ناباروری رویان

28859 بازدید | 87 پست

دوستان من تصمیم گرفتم برای ادامه درمان ناباروری برم رویان. دیروز زنگ زدم برای روز 20 شهریور وقت دادند . حالا سوالم اینه مگه نمی گفتن رویان وقتاش دیربه دیره چرا به من اینقدر زود وقت دادند؟ روال کارش چجوریه؟ آیا همه آزمایشها رو دوباره می گیرند یا من آزمایشهای فبلی رو براشون ببرم؟

اول ک میری ازت کلی پول میگیرن تا فقط پرونده تشکیل بدن 

بعد تموم ازمایشای خودتو شوهرتو دوباره میگیرم ازت و دفترچه هم قبول نمیکنن 

متاسفانه هزینه هاشم خیلی زیاده 

انشالله همون دفعه اول جواب بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک میری ازت کلی پول میگیرن تا فقط پرونده تشکیل بدن  بعد تموم ازمایشای خودتو شوهرتو دوباره م ...

واقعا؟ آخه چرا من همه آزمایشها رو تو آزمایشگاههای معتبر انجام دادم چرا باید دوباره بگیرن؟

ازمايش هاي قبليت و ببر اگه جديد باشه قبول ميكنه 

بيمه تامين احتماعي و تكميلي هم قبول ميكنه 

هيچ هزينه اي هم نميگيره براي تشكيل پرونده 

من اونجا باردار شدم و خيلي راضي بودم 

سونو بيرون ٨٠ تومن بود اونجا ٢٠ تومن ميداديم 

هزينه هاش خيلي خوبه 

اي يو اي و من ٣٠٠ دادم امسال ٤٠٠ شده در صورتي كه مطب گرون تره

اگه ازمایشهاتون از ۶ماه گذشته باشه دوباره جدید باید بدی.همه ی مدارک مربوط به درمانت رو ببر اگه نیاز باشه جدید برات مینویسن.من تست پاپ اسمیر و عکس رنگی  رو جای دیگه انجام داده بودم ولی دیگه تکرار نکرد.