2777
2789
عنوان

دیگه موندم تواین نامزدی مزخرف چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 46 پست
حتما حواسش نبوده‌. یا اصلا به ذهنشم نرسیده شما ناراحت میشی.  شاید مامانش اصرار کرده بهش، کلافه ...

من یه رب داشتم الماسش میکرد نخورد بعد تا ننش داد خورد اه

اي بابا احساس نباش با اين فرمون بري كلا زندگيو زهر مار ميكني به خودت!

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتی لقمه ی من حساسیتی بود😐😐من اگه بودم تنبون واسش نمیزاشتم😤

اگه کارد میزدی بهم خونم در نمیومد تازه بهش گفتم نخورهمون جور که کال منو نخوردی بازم خورد 

عین شوهر من  سر سفره انقد گفتم بخور گفت‌نه نمیخورم میل ندارم ولی مامانش یه اشاره کرد گفت بخورد ...

خب اشتباه از خودت بوده

ایندفعه میشینی سر سفره هیجی نگو خودش بخواد کوفت کنه میکنه

بابا شاید نخواسته پیش شما ومادرتون مادرشو ضایع کنه.لقمه رو گرفته ازش.سخت نگیر عزیزم به روشم نیار.نذار حساسیتاتو بفهمه.بعدا زوم کن روشون

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
خب اشتباه از خودت بوده ایندفعه میشینی سر سفره هیجی نگو خودش بخواد کوفت کنه میکنه

اخه ا‌ومده بودن خونه ما تعارف کردم که بخوره بیشعور الان یه دفعه یادش افتادم 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
من یه رب داشتم الماسش میکرد نخورد بعد تا ننش داد خورد اه

عزیزم

با محبت و آرامش بعدا بهش بگو که لقمه رو ازم نگرفتی، حس کردم کوچیک شدم تو جمع‌. میدونم تو قصدی نداشتی، ولی بقیه که نمیدونن.

منم بودم ناراحت میشدم‌. ولی سیاست ینی بدون اعصاب خوردی و دعوا بهش یاد بدی.

مردا مث بچه ها می مونن. 

باید همه چی رو کم کم بهشون یاد داد.

غصه نخور‌. این چیزا اولاش هست همیشه‌. با سیاست اونجور که میخوای تربیتش کن😌

بابا شاید نخواسته پیش شما ومادرتون مادرشو ضایع کنه.لقمه رو گرفته ازش.سخت نگیر عزیزم به روشم نیار.نذا ...

اخه خودش میگه چرا انقدر به حرف باباتی

بعد خودش بااین حرکتش دیوونم کرد فقط میخوام تلافی کنمش

زهرمارمم شده این سه ماهو خورده ای

وارد حاشيه نشو كيف كن واسه خودت

هرچند زيادم خودتو نكش واسش نميخوره ديگه التماس كردن نداره گرسنه بشه ميخوره

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس