2777
2789
عنوان

دیگه موندم تواین نامزدی مزخرف چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 46 پست
عزیزم با محبت و آرامش بعدا بهش بگو که لقمه رو ازم نگرفتی، حس کردم کوچیک شدم تو جمع‌. میدونم تو قصدی ...

وای انقدر اون لحظه عصبی بودم که فقط میخواستم خفه شع

وای انقدر اون لحظه عصبی بودم که فقط میخواستم خفه شع

اره. درکت میکنمممممم.

بخدا شوهر من یه جوری بود که دخترعمه هاش به من میگفتن خدا صبرت بده. مامانش و خواهرشم میگفتن بخدا. میگفتن ما میدونیم پسرمون اخلاقش خوب نیست‌.

الان زمین تا آسمون عوض شده رفتارش‌. همه دهنشون باز مونده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا مثه زنا نیستن اهمیت نمیدن به این مسائل.سعی کن از یه راه دیگه وارد شی مثلا اروم در گوشش میگفتی عشقممم دلت میاد لقمه دستِ منو نخوری😞دستم درد گرفت بگیرش دیگه عشقم.بعدم میچپوندیش تو حلقش😂

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
منم اوایل ازدواجم همینطور بودم اما سریع خودمو جمع و جور کردم محبت بیجا و الکی ممنوع 

دقیقا منم تازگیا همینو یاد کرفتم محبت بی جا بی توجهی میاره

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
انقدر گفتم بعد ننه پتیارش گف خورد

یه چیزه مهمتر هیچوقت نذار بفهمه تو حرف کی رو تو خانواده ودوست و...میخونی...حساس میشه روش..تو حرفات نگو بقول فلانی یا فلانی میگه.بذار فک کنه حرف ونظره خودته

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘