2777
2789

سلام عزیزای دل

چندروزیه بشدت توی تاپیک ها میبینم خیلی از دوستان از افعال و صفات منفی استفاده میکنن،افسرده ام،عصبیم،تنبلم،نمیتونم و و و ...

خانوما شما با بکار بردن این صفات نسبت به خودتون ناخواسته خودتونو گرفتار این رفتارها میکنید

وقتی یکی میگه من افسرده ام ینی عملا داره بخودش تلقین میکنه که افسردس و کم کم  مغز باور میکنه و جدی جدی افسرده میشه فرد!

دوستای گلم خواهرانه بهتون میگم ایتقد از حرفای منفی استفاده نکنید

هر حرف منفی ۱۸ تا بار منفی داره و هر حرف مثبت فقط ۱ بار مثبت داره!مثلا وقتی یکبار میگید نمیتونم باید ۱۸ بار بعدش بگید میتونم تا بار منفی فقط خنثی بشه!

به قانون جذب ایمان داشته باشید وقتی به خودتون تلقین کنید شاد هستید،جاذب پول هستید،خوشبخت هستید و و و ... شک نکنید تمام اینهارو بدست خواهید اورد

سعی کنید همیشه توو زندگی نگاهتون مثبت باشه نیمه پر لیوانو ببینید حتی توو بدترین شرایط!

دوستای گلم همیشه ادمای سرتر از خودتون رو نبینید اگه چهار نفر سرتر از خودتون میبینید دو نفر پایینتر از خودتونم ببینید!!!

این‌نگاه و باور شما به زندگیه ک واقعیت زندگیتونو میسازه

با ذهن مثبت زندگی فوق العاده ای خواهید داشت

اینا شعار نیست تجربه شخصی منه،چیزیه که با تمام وجود تجربه کردم و نتیجش رو دیدم

امتحان کنید بد نمیبینید😊

شرمنده یمقدار طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بگم میتونم همه چیز دست به دست هم میده تا نتونم 

اگه بگم چقدر با فلانی خوبم فرداش باهاش دعوا میکنم نمیدونم چرا اینجوری 😢

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

اخه زندگی یکنواخته.من یکی دوساله دلم مبخواد ازدواج کنم.قبلا دلم میخوایت نامزد داسته باسم که حامیم باسه خوش باشم شیطنت کنم اما ازدواج نه.الان دلم میخواد ازدواچ کنم اما هیچکسی حتی عاشقمونم نشده تااین سن.کسی سمتمونم نمیاد.زندگی یکنواخت شده.دل به چی خوش کنیم.وهمینطور چیزایی دیگه که تنبلی کردم جندین سال شاید بالای ده سال و بدست نیاوردم.الان ناراحام.میتونم جبران کنم اما هیچوقت لوتی که تو سن کم بود رو الان ندارم حتی اگه باز بدست بیارم اونارو

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من آدم افسرده ای نیستم ولی هروقت میرم بیرون با دیدن قیمتا واقعا افسرده میشم 😢😢😢

عزیزم شرایط اقتصادی فوق العاده بده خیلی بد،اما شما هیچوقت به خودت تلقین نکن که افسرده میشی چون واقعا تاثیر میذاره روت

خیلی خوشحالم که حالتون بهتر شد عزیزدلم انشاالله همیشه شاد باشید🌹

فداات عزیزم 

همچنین شما 

ببخشین سوال میپرسم هیچ تایپیکی چیزی هست ک راجع ب انرژی مثبت مطالب مفیدی نوشته باشه یا کانال؟

اخه زندگی یکنواخته.من یکی دوساله دلم مبخواد ازدواج کنم.قبلا دلم میخوایت نامزد داسته باسم که حامیم با ...

عزیزدلم ازدواج یه قسمتی از زندگیه ک میتونه باشه یا نباشه،ادم نباید متکی به کسی باشه

حتی منه متاهل همیشه سعیم براینه ک فقط به خودم تکیه کنم ینی ادما نیااااز دارن ک رو پای خودشون وایستن این روزا،خودت واسه خودت دل نسوزونی و مراقب خودت نباشی هیچکس دیگه اینکارو نمیکنه

من آدم افسرده ایم زندگیمم داغووووووووون. هر چی میخوای بگو نه من دیگه درست میشم نه زندگیم😢😢😢😢

عزیزم شما خودت داری بادست خودت خودتو میندازی ته یه چاهی ک راه فرار نداره