2777
2789
عنوان

خانومایی که میگن افسرده ان،منفی گراها تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم ازدواج یه قسمتی از زندگیه ک میتونه باشه یا نباشه،ادم نباید متکی به کسی باشه حتی منه متاهل ه ...

میدونم  من نگفتم اردواج همه قسمته زندگیه اما گوشه ای از زندگیه که دوست دارم الان باشه.همین الان دوسه سالی از سنم گذشته نمیخوام بزرگتر ازاین بشم برای بقیشم تلاش میکنم و هرچند که وقتی بدستوبیارم عواقب مثبتی که باعث میشد زندگیمو متحول کنه و لذتی که تو 18سالگی داشت رو الان نداره

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

فداات عزیزم  همچنین شما  ببخشین سوال میپرسم هیچ تایپیکی چیزی هست ک راجع ب انرژی مثبت مطا ...

نه عزیزدلم کانال یا تاپیکی نمیشناسم راجب انرژی مثبت

چون معمولا خودم به خودم انرژی مثبت میدم تاحالا دنبال این چیزا نبودم

عزیزم‌چه جوری ادمای پایین تر رو ببینم

وقتی همه دور و بری هام از من بالاترن

من دارم با همینا زندگی میکنم

نمیتونم مقایسه نکنم 

این قضیه خیلی رو اعصابمه 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
یه سر برو تو تاپیکام شوهرو بچمو ببین چکارا میکنن چه اخلاقا دارن اگه تو هم افسرده نشدی بیا هر چی خواس ...

من که افسرده بشو نیستم

ینی اونقد خودساخته شدم ک افسرده نمیشم

چشم به تاپیکتون سر میزنم

مگه چندسالتونه عزیزم؟؟

27سال ونیمم وقتی سنم کم بود 22.23دلم میخواست نامزد فقط داشته باشم که باهاش بچگی کنم شادی کنم حامیم باشه.اما الان دلم میخواد تشگیل خانواده بدم.بنظر من 25.26عالی بود.الان دوسه سال گذشته ازش

27سال ونیمم وقتی سنم کم بود 22.23دلم میخواست نامزد فقط داشته باشم که باهاش بچگی کنم شادی کنم حامیم ب ...

هیچوقت برای ازدواج دیر نیست عزیزم فکر نکن دیر شده

میفهمم چی میگی،فقط میتونم بهت بگم از قانون جذب استفاده کن و از ته قلب ایمان داشته باش بهش شک نکن جواب میده

حتی اگه یک درصد هم باورش نداشته باشی نمیشه!

هیچوقت برای ازدواج دیر نیست عزیزم فکر نکن دیر شده میفهمم چی میگی،فقط میتونم بهت بگم از قانون جذب اس ...

هیجوقت دیر نیست امامن دوست ندارم سن بالا ازدواج کنم.همین الانم سنم کم نیست اما 25.26عالی بود نه کم بود مه زیاد.الان سنم زیاد شده.قانون جذب مم یکیو میخوام اما ادن نمیدونه و کلی ازم بالاتره حتی یه درصد بعید خودش بیاد یا خانوادش بذارن

من حسرت کارهایی رو که میتونستم بکنم و نکردم باهامه همش چکار کنم

عزیزم گذشته ها گذشته باید بگذری،الانو بچسب،کارهایی ک میتونستی انجام بدی اما بهردلیلی نشد یا نتونستی انجام بدی رو فراموش کن،سعی کن توو لحظه زندگی کنی و لذت ببری از زندگیت

یادمون نره هیچکس از یکساعت بعدش خبر نداره باید از همین الانمون لذت ببریم گذشته تموم شده و آینده رو هم کسی ندیده پس نباید کل زندگی رو بر مبنای گذشته و اینده گذاشت،مهم حالِ

27سال ونیمم وقتی سنم کم بود 22.23دلم میخواست نامزد فقط داشته باشم که باهاش بچگی کنم شادی کنم حامیم ب ...

ازدواج هم پیش میاد الان نیست دخترها دستپاچه آن تند تند اردواج .خیلی ها طلاق میگیرن.ازدواج خبلی خیلی پیچیده است .شوهر همه میکنن ولی ازدواج واقعی کمه

🙇 
هیجوقت دیر نیست امامن دوست ندارم سن بالا ازدواج کنم.همین الانم سنم کم نیست اما 25.26عالی بود نه کم ب ...

خب عزیزم وقتی میدونی نمیشه چرا فکرتو متمدکز کردی روش؟

بنظر خودت بااین شرایطی ک گفتی(خانوادش نمیذارن)درسته ک تمام فکر و زندگیتو بذاری برای اون فرد؟

فکر نمیکنی یکم اشتباهه؟؟