2777
2789
عنوان

خانومایی که میگن افسرده ان،منفی گراها تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست
خب عزیزم وقتی میدونی نمیشه چرا فکرتو متمدکز کردی روش؟ بنظر خودت بااین شرایطی ک گفتی(خانوادش نمیذارن ...

نه اون اومده بمن بگه نه اصلا خانوادشو میدونم اگه خود پسر بخواد قبول میکنن یا نه.من خودمو جای اونا گذاشتم.گفتم موقعیت اونا خیلی خیلی بالاتر ما هستن اگه ما بودیم سمت کسی میفرتیم در حد خودمون نه خیلی کمتر.اما شایدم اگه پسربخواد قبول کننن.من خبری ندارم.اما طبق چیزی که دیدم هیچکسی سمت کمتر نمیره و درح خودشه.اما بودن کسایی که گفتن نه مثلا فلانی(منظورم خودم نیستا) ازلحاظ مالی متوسطن و پسرخیلی پولدارهههههههههه اما عروسشون از یه خانواده سطح معمولیه با شرایط معمولی.اماهرکی بما میرسه چه فقیر چهچه معمولی یکی میخوان پولدارررررر.شاید اگه خود پسرمنو بخواد شاید قبول کنن من طبق تجربه خودم واطرافیان دارم میگم.البته خودشم یه مدت محلم نمیذاشت.یه مدت بعددد یهو خوب شد نفهمیدم.اما خب اولا نمیدوسنت فامیلیم بعدا فهمید فکرکنم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ازدواج هم پیش میاد الان نیست دخترها دستپاچه آن تند تند اردواج .خیلی ها طلاق میگیرن.ازدواج خبلی خیلی ...

درسته منم دلم نمیخواست سن کم ازدواج کنم اصلا.اما دلم میخواست یکی بعنوان همراه کنارم باشه حمایتم کنه.دردودلامو بشنوه دوسم داشته باشه و شادی کنم وشیطنت. اما درحد نامزد یا عاشق همین.اما 25.26 عالی بود برای ازدواج که باز نشد و نزدیک 28 سالم.6ماه دیگه میشم 28

ازدواج تو سن بالات اون شادی که توسن کمتر داشتیو نداره.توسن کم منظورم 18 سالگی نیست که بچه ای.مثلا همون 22.23 امامن 25.26 دلم میخواست تشکیل زندگی بدم.اگه قبلش کسیو خوشم میومد در حد یه مدت نامزد دوسالی عقد بود اما تو خونه خودم نه اصلا دلم نخیواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون اومده بمن بگه نه اصلا خانوادشو میدونم اگه خود پسر بخواد قبول میکنن یا نه.من خودمو جای اونا گذ ...

عزیزم توکلت به خدا باشه هیچوقت امیدتو ازدست نده خدارو چه دیدی ،شاید همه چی درست شد یهویی

اما اگر نشد شک نکن حتما به صلاحت نبوده که نشده؛خدا هیچوقت واسه بندهاش بد نمیخواد

عزیزم توکلت به خدا باشه هیچوقت امیدتو ازدست نده خدارو چه دیدی ،شاید همه چی درست شد یهویی اما اگر نش ...

خدا کنه به صلاح باشه وبیاد.دوست دارم تا سنم زیاد نشده ازدواج کنم.دوست دارم وقت برای شیطنت وبازی و شادی داشته باشم .برای منم دعاکنید  

مرسی بابت حرفات عزیزم  الان خدایی حالم گرفته بود با خوندن حرفااات خیلیی بهتر شدم ☺

چرا حالت گرفتست؟؟؟9 هفته دیگه نینی میاد بغلت میدونی که سالمه .من تازه اول راحم و کلی استرس دارم :(

خدایا شکرت 🙏💑
خدا کنه به صلاح باشه وبیاد.دوست دارم تا سنم زیاد نشده ازدواج کنم.دوست دارم وقت برای شیطنت وبازی و شا ...

انشاالله عزیزدلم🙏

تازشم سعی کن همیشه همیشه کودک درونت رو شاد و شیطون‌نگه داری

هیچ سنی برای بچه بازی و شیطنت تعیین نشده و محدودیت نداره

درسته منم دلم نمیخواست سن کم ازدواج کنم اصلا.اما دلم میخواست یکی بعنوان همراه کنارم باشه حمایتم کنه. ...

کلا عقیده ات مثل منه .منم دنبال شادی و حمایت و...بودم

واقعا هم سنت بره بالا شور شوق نداری

البته میشه ایجادش کرد.الان نشین و دست بکار شو .قانون جذب رو بکار ببر

🙇 
چرا حالت گرفتست؟؟؟9 هفته دیگه نینی میاد بغلت میدونی که سالمه .من تازه اول راحم و کلی استرس دارم :(

بخاطر بارداری پراسترسم 

بخاطر استراحت مطلقم 

ناشکر نیستمااا ولی شرایطم خیلی سخت بود ۲۰ دفعه میگفتن ک زبونم لال داری سقط میکنی 

تازه سرکلاژم شدم هرلحظه امکان زایمان زودرس دارم 

بخاطر بارداری پراسترسم  بخاطر استراحت مطلقم  ناشکر نیستمااا ولی شرایطم خیلی سخت بود ۲۰ د ...

نگران نباش دیگه و اخراته ایشالا به سلامتی بچتو بدنیا میاری عزیزم 

فقط استرسسسس رو از خودت دور کن که هرچی میکشیم از استرس میکشیم 

خدایا شکرت 🙏💑
انشاالله عزیزدلم🙏 تازشم سعی کن همیشه همیشه کودک درونت رو شاد و شیطون‌نگه داری هیچ سنی برای بچه با ...

درسته ولی یه زمانی رو جدول دانشگاه راه میرفتم چیزی که الان یا مثلا 50سالگی نمیشه

فداات عزیزم  همچنین شما  ببخشین سوال میپرسم هیچ تایپیکی چیزی هست ک راجع ب انرژی مثبت مطا ...

عزیزم این کانال خودمه راجب اینجور مسائل مطالبی رو میذارم

چیزایی که خودم تجربه کردم و بکار میبرم اگر مایل بودی بیا 

T.me/otagh_tajrobe