2777
2789
عنوان

درد دل کردم با همسر..خواهشا بیایید منم جای خواهرتون..

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 88 پست

خیلی اشتباه خیلی منم اشتباه توروکردم همه گفتن نگوفردامیکوبه توسرت گفتم نه نمیکنه شوهرمه پشتمه همراهمه چنان ازهمه ی دردودلای من سواستفاده کردکه صدای شکستن قلبموقشنگ شنیدم منم مثل خواهرت من گوش ندادم گفتم توگوش بده نگو

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اشتباه خیلی منم اشتباه توروکردم همه گفتن نگوفردامیکوبه توسرت گفتم نه نمیکنه شوهرمه پشتمه همراهم ...

حتما خواهری..

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..
 حتی اگ خیلی عاشقم باشه؟چندین ساله منو می خواسته

آره اصلا ربطی به عشق و عاشقی و دوس داشتن نداره این خاصیت انسانه که بی جنبه است حالا بعضی ها کم تر بعضی بیشتر ولی تو همه هست

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
عزیزم تو دعوا و آدم عصبانی عشق و عاشقی نمیشناسه

درسته..من تازه اولاشه تجربم کمه..ولی میدونستم درست نیست ولی ن تا این حد..

اخه همسر..اسمش روشه دیگ..بازم باید ملاحضه کرد..هعی

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..
گذشته گذشته الان نكن خيلي بدهههههههههههههههههههههههههههههه خصوصا كه مامانشم جاري مامانته امكان داره ...

به نکته ی مهمی اشاره کردی 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
خیلی الان ناراحتم..ازدواج کردم ک بتونم با یکی راحت درد دل کنم.یکی ک درکم کنه و حالا......

منم مثل توبودم ولی حرفایی ک ب عنوان دردودل ب شوهرم گفته بودم تو ناراحتی مثل پتک خورد تو سرم ،حرفاتو ب هیچکس نگو خیلی دلت گرفت گریه کن،خالی بشی،من هم هیچکسی رو ندارم باهاش راحت باشم دلتو بزرگ کن زندگی خیلی بالا پایین داره

استارتر سعي كن ديگه هيچ وقت بدي خانواده ات را به همسرت نگي مخصوصا در زمان عقد و اينكه كلا يه سري مسائل خانوادگي بايد توي خانواده خودتون باقي بمونه. 

بزن بر طبل بي عاري كه 
منم همیشه این اشتباه و میکنم  حالا ماله تو که ۲ باره  ماله من هر روزه  بعضی موقع ه ...

وای منم گاها میگم

وقتیم نگم مامان و بابام بهش میگن چون شوهرمو خیلی دوس دارن

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم