2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه ویار بارداری داشتن و دارن بیان کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 68 پست

وااااااییی هم درد منی الانم شام نخوردم کلا حالم از همه چی بهم میخوره واقعا هم نمیدونم چیکار کنم منم گاهی میشینم به گریه شوهرم هی میگه طبیعیه می خوام نیشگونش بگیرم...

من اصلا بالا نمیارم فقط یه سره از شب تا صبح و از صبح تا شب حتی تو خواب تهوع دارم😭😭😭😭

به توکل نام اعظمت خوبه همیشه دارمت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااییی هم درد منی الانم شام نخوردم کلا حالم از همه چی بهم میخوره واقعا هم نمیدونم چیکار کنم منم ...

هفته چندی شما عزیز؟من از شش هفته اینجوری شدم وویار اومد سراغم شما فک کنم زودتر دچار ویار شدی 

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
مال منم محرم افتاده بود ویارم . روزهای سختی بود. یه کتابی می خوندم اون زمان حالا اصلا دوسش ندارم . ی ...

خیلییییی خوشحال شدم گفتی هفته 14تموم میشه باورت نمیشه چققققد ذوق کردم خدا بحق امام حسین ب همه کمک کنه همچنین شما همچنین من

خیلییییی خوشحال شدم گفتی هفته 14تموم میشه باورت نمیشه چققققد ذوق کردم خدا بحق امام حسین ب همه کمک کن ...

اره حتی تو اینترنت هم نوشته. منم باورم نمیشد این حجم از مشکلات یه دفعه تموم شه وشد😆

راستی دمیترون نه ولی امپول b6و سیرابی موقتا یه ذره حالم رو بهتر می کرد که البته سیرابی رو با زور مامانم می شه گفت با گریه خوردم😂.

برات همین امروز هم دعا می کنم چون حالتو دقیق می فهمم😍

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اره حتی تو اینترنت هم نوشته. منم باورم نمیشد این حجم از مشکلات یه دفعه تموم شه وشد😆 راستی دمیترون ...

قربونت برم عزیزم اره دکتر امپول ب6داده فعلا نزدم

از ابلیمو بدم میاد،اگه هیچی نخورم بچم چی پس از چی و از کجا تغذیه کنه اخه نگران اینم بیشتر

نگران بچه نباش اصلا اون از بدنت میکشه و رشدشو میکنه فقط فولیک یادت نره بخوری

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
قربونت برم عزیزم اره دکتر امپول ب6داده فعلا نزدم

خدانکنه عزیزم❤❤❤

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.