2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه ویار بارداری داشتن و دارن بیان کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 68 پست
اره بخدا نگرانم میگم نکنه ی چیزیش هست ک ویار ندارم 

دیوونه نباش ویار خیلییییییییییی بده ادم از زندگی سیر میشه

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
زوده هنوز میگن از هفته ۶ ب بعد شروع میشع....منم چون ویار اینا ندارم اصلن حس نمیکنم حامله ام😂

منم اصن هس نمیکنم حاملم من تازه هفته ی سه رو تموم کردم 

میشه واسه سلامتیه تو دلیم ی صلوات بفرستی😚😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران بار میگم خوشششششبحااااالت

وااای انقد بدم اومده از خودم

رفتیم عروسی ۲بار غذا خوردم. شبا ساعت ۳ بلند میشم از خاب 

با بیسکوییت و ... کارم راه نمیفته

نون فقط.غذای نونی ساعت ۳ شب

باز ۶ صب همینطور

داغون شدم . گرسنمه همش دست خودم نس

حرفی ندارم...

تیکرت ک‌جلوعه ۵ هفته نشون میده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من هم ویارم افتضاح  افتضاح بود. فقط بهت بگم که تا هفته 14 تموم میشه .

خدا از دهنت بشنوه بحق امام زمان اشکام بند نمیاد

وااای انقد بدم اومده از خودم رفتیم عروسی ۲بار غذا خوردم. شبا ساعت ۳ بلند میشم از خاب  با بیسک ...

خوشبحالت خواهر خوشبحالت

این ویار لعنتی یعنی اصلاااا راه درمانی نداره یا بشه کمترش کرد یا کنترل کرد

طالبی بخورهرروز من ویارشدید داشتم طالبی خیلی کمکم کرد

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
خدا از دهنت بشنوه بحق امام زمان اشکام بند نمیاد

مال منم محرم افتاده بود ویارم . روزهای سختی بود. یه کتابی می خوندم اون زمان حالا اصلا دوسش ندارم . یه پارچه ای رو بریده بودم بدوزم نتونستم بعد حاملگی انداختمش دور . حالم از دیدنش بد می شد . 

از صابون حماممون چنان متنفر بودم که هنوز که هنوزه بوی مشابهش رو می شنوم حالم بد می شه . مال من از هفته 6تا 14بود . معمولا ویار شدید همین قدر طول می کشه.کامل درکت می کنم. اونقدر گریه می کردم .  2ماه غذا نخوردم . یه ذره نون خشک می خوردم . برات صلوات فرستادم الهی که سریع ویارت خوب شه و بچت به سلامتی به دنیا بیاد. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نه هيچ درمانى حداقل براى من كه نداشت، الان اول ماه ششمم هنوز ويار دارم بالا ميارم، الانم تو تاريكى نشستم چون نمياونم دراز بكشم چون همه محتويات معدم مياد تو دهنم، آرزوى خوردن يك وعده غذا با راحتى رو دارم، يسره اشك ميريزم

دوماهه،اره منم مزه دهنم بده

من شنیدم سیرابی ویارو رفع میکنه

حتی شده یه قاشق. بخوری خوبه

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

هفته سه ای؟ چطور متوجه شدی حامله ای؟ 

مگه سیکلت چند روزه س؟ 

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
من غذای کس ذیگه ام بدم میاد متاسفانه خیلی بدبختم انقد گریه کردم

منم همینطور بودم اولا ضعف میکردم با حالت تهوع به زور سوپ میخوردم اونم نه سوپ خودم 

غذا برام مثل داروبود

کلا نون و پنیر میخوردم با سبزی و گوجه اونم اندازه بچه ها با کمی سوپ بعضی وقتا 

دوسه تا بادوم شور 

ماه سوم دگ خیلی داغون شدم هیچی نمیخوردم تازه بالاهم می اوردم 

دگ دمیترون نجاتم داد ک باز خودش باعث یبوست شد🤐