الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این ویار لعنتی یعنی اصلاااا راه درمانی نداره یا بشه کمترش کرد یا کنترل کرد
طالبی بخورهرروز من ویارشدید داشتم طالبی خیلی کمکم کرد
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
مال منم محرم افتاده بود ویارم . روزهای سختی بود. یه کتابی می خوندم اون زمان حالا اصلا دوسش ندارم . یه پارچه ای رو بریده بودم بدوزم نتونستم بعد حاملگی انداختمش دور . حالم از دیدنش بد می شد .
از صابون حماممون چنان متنفر بودم که هنوز که هنوزه بوی مشابهش رو می شنوم حالم بد می شه . مال من از هفته 6تا 14بود . معمولا ویار شدید همین قدر طول می کشه.کامل درکت می کنم. اونقدر گریه می کردم . 2ماه غذا نخوردم . یه ذره نون خشک می خوردم . برات صلوات فرستادم الهی که سریع ویارت خوب شه و بچت به سلامتی به دنیا بیاد.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
نه هيچ درمانى حداقل براى من كه نداشت، الان اول ماه ششمم هنوز ويار دارم بالا ميارم، الانم تو تاريكى نشستم چون نمياونم دراز بكشم چون همه محتويات معدم مياد تو دهنم، آرزوى خوردن يك وعده غذا با راحتى رو دارم، يسره اشك ميريزم
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
منم اصن هس نمیکنم حاملم من تازه هفته ی سه رو تموم کردم
هفته سه ای؟ چطور متوجه شدی حامله ای؟
مگه سیکلت چند روزه س؟
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...