2777
2789

دوتا سینی بزازم داخل فرم برای پخت پیراشکی و این چیزا،توی کیفیت پختش تاثیر میزاره؟

فکر‌میکنم باهم پخته نشن.چون یکیش رو طبقه پایین باید بزارم یکیش رو بالا.

کسی میدونه جوابمو بده.اینم عکس فرم و سینی هاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به

مرسی عزیزم.

من عاشق آشپزی ام.اینارو درست کردم بردم مغازه سرکوجمون گذاشتم بخرن.یه زنه یه پیراشکی آورده بود اونو خوردم خییییلی بافت خمیرش پوک بود.الان دنبال اون خمیرم.

من مامانم پیتزا تو دو طبقه میذاره زیری ترد و  وبالایی نرم اخه خودشو دوتا ابجیم ترد ولی ماها نرم میخوریم

اگر بخواد همه یجور باشه وسط زمانش جابجا میکنه سینی هارو 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
من مامانم پیتزا تو دو طبقه میذاره زیری ترد و  وبالایی نرم اخه خودشو دوتا ابجیم ترد ولی ماها نرم ...

یعنی میگی من از دوتا سینی استفاده کنم پیراشکی هام خراب نمیشن؟احتمالا دیگه باید همش سر بزنم بهش

ماریا کیه عزیزم؟چجوری میتونم ازش بپرسم؟

ماریا قناد اسمش هست صداش کن خودش زود به زود جواب میده 

البته من نمیدونم چون برا فروش میخای جدا حدا بپز زیاد طول نمیکشه که عوضش خیالت راحتره

ماریا قناد اسمش هست صداش کن خودش زود به زود جواب میده  البته من نمیدونم چون برا فروش میخای جدا ...

خوب کجا صداش کنم؟اینجا منظورته؟توی نینی سایت؟

من خیای وقت نیست اومدم نی نی سایت.چاله چوله هاشو زیاد بلد نیستم.میشه بگی از کجا میتونم پیداش کنم یا صداش کنم؟

خوب کجا صداش کنم؟اینجا منظورته؟توی نینی سایت؟ من خیای وقت نیست اومدم نی نی سایت.چاله چوله هاشو زیاد ...

من این دستورشو ذخیره کرده بودم شمام برو تو پیجش و یک کاراشو ذخیره کن اونوقت هر وقت خواستی برو تو ذخیره هات واونجا بزن رو یک تاپیکاش و بهش بگو