2777
2789
عنوان

بیاین کمک میخام

148 بازدید | 12 پست

بچها من رفتم دکتر گفت دیسک کمرم خیلی بده و عمل نیازم و باید کم کنم تازه بیست و هشت سالمه رفتم قرص اسلیم کولیک خریدم بخورم میگن ضرر داره من برای لاغری چیکار کنم خیلی پر خوری عصبی دارم کمکم کنید نمیخام عمل کنم

الهی بمییییرم برات حالتو میفهمم ربطی به سن ندارخ گلکم 

من اگه بدونی که آرتروز و دیسک گرفتم 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای منم اینطوری بود در حدی که دکترش برگشته بود به مامانم گفته بود خانم عمل نکنه فلج میشه میمونه رو ...

چه قرصی من شیر میدم دکترم قرص نداده میگه فقط لاغر شو فزیوتراپی ک گفت فک نکنم درست بشه میخام لاغر کنم خیلی پر اشتها هستم عصبی 

عزیزم با نظر یه دکتر نرو زیر تیغ،عمل ساده ای نیست،منم الان ۴ ساله در گیرم ولی دکتر اجازه عمل نداد بهم گفت چون سنت کمه(۳۰ سالمه)،عمل نشی بهتره باهاش مراعات کن،استخر و ورزش و ۱۶ کیلو وزن کم کردم و الانم زده به سیاتیکم،ولی همچنان نظرشون جراحی نیست.شاید ده تا دکتر مدارکم رو دیدن.سعی کن با دکترهای بیشتری مشورت کنی.

بن بست دلم را تو فقط عابر باش
عزیزم با نظر یه دکتر نرو زیر تیغ،عمل ساده ای نیست،منم الان ۴ ساله در گیرم ولی دکتر اجازه عمل نداد به ...

اسم دکترت چیه این میگه عملش سخت نیست حرفه ولی هر کی میگه سخته هشتادو نه کیلوام خیلی عصبیم شیرم میدم قرص اسلیم کولیک برا شیردهی خطر داره عایا

چه قرصی من شیر میدم دکترم قرص نداده میگه فقط لاغر شو فزیوتراپی ک گفت فک نکنم درست بشه میخام لاغر کنم ...

نمی دونم . اما عزیزم حواست باشه اروم اروم لاغر کن یهو ده کیلو تو مدت کم   کم کنی  افتادگی کلیه میاره که خیلی خطرناکه 

اسم دکترت چیه این میگه عملش سخت نیست حرفه ولی هر کی میگه سخته هشتادو نه کیلوام خیلی عصبیم شیرم میدم ...

من رشت هستم و دکترهای زیادی رفتم،در حال حاضر با شاهرخ ابراهیمی کار میکنم،

اگه تهران هستی پیش شهرام قاسمی برو،

بزن نت آدرس و ایناشو میاره برات،

ولیییی اگه میدونی اضافه وزن داری الکی دکتر نرو وزنت و اول کم کن حالا به هر طریقی،بعد برو دکتر.چون هرجا بری میگن بهت که وزنتو کم کن.

بن بست دلم را تو فقط عابر باش
من مشکلم اینه نمیتونم کم بخورم دست خودم نیست عصبی شدنی  

منم پرخوری عصبی داشتم دیگه.

این اصلا مخصوص همینه عزیزم‌.

یه فایل صوتی هم داره، هرشب گوش میدی.

کم کم یاد میگیری تا وقتی واقعا گرسنه نیستی، غذا نخوری.

عالیه. من ۷ کیلو کم کردم. برگشت هم نداره. 

اصلا کالری شماری و اینا هم نداره. هرچی هم دلت خواست میتونی بخوری.