2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الكيه همسايه ما كلي خرج كرد نشد حتي غذاهايب كه درست نداش نيدا شوهرش به زور

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

برا پسردار شدن باید اسپرم مرد خیلی قوی شه، دوسه ماه قبل از اقدام شوهرت اسیدفولیک، قرص ویتامین ای،سلنیوم، زینک بخوره، خودتم اسیدفولیک، زینک،مولتی ویتامین بخور، شوهرتم عرق کاسنی بخوره حتما، و تو روزای تخمکگذاریت اقدام کنید، سعی کنید پوزیشن اقدامتونم داگی باشه، دخولم خیلی عمیق

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.

فقط خورد و خوراک نیست که...

چیزای دیگم هست

من چند ماه قبل اقدام رژیم بودم

خفن پسر میخواستم

خدا رو شکر موفق هم شدم

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
فقط خورد و خوراک نیست که... چیزای دیگم هست من چند ماه قبل اقدام رژیم بودم خفن پسر میخواستم خدا ر ...

يعني الان منكه ٥ هفتم نميتونم كاري كنم ني ني پسر بشه ؟! بچه اولمه ولي بازم پسر دوس دارم

فقط خورد و خوراک نیست که... چیزای دیگم هست من چند ماه قبل اقدام رژیم بودم خفن پسر میخواستم خدا ر ...

حالا من دختر میخوام🙄 نمیدونم اثر داره قبلش کاری کنم یا نه

يعني الان منكه ٥ هفتم نميتونم كاري كنم ني ني پسر بشه ؟! بچه اولمه ولي بازم پسر دوس دارم

منظورت اینه بعد از بارداری کاری کنی پسرشه؟! نه عزیزم، موقع لقاح جنسیت تعیین شده، همون لحظه یا پسرگرفته یا دختر، فقط ابعادش بزرگ میشه!

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.
 چیکار کردی و نتیجه چی شد

منکه رژیم پسرگرفتم هم خودم هم شوهرم طبق دستور دکتر.تادوماه فقط مرغ وسیب زمینی خوردیم باروزی سه تاموزو۱۰تا توت فرنگی.دوتامون فولیک اسیدمیخوردیم وعسل.شیره.طالبی.شبی ۴عددفلفل سیاه قورت میدادیم باچوب کاسنی رومیجوشوندیم وبانبات میخوردیم توغذاهامم زنجبیل میریختم.شوهرمم حتمابایدهرروز دوش اب سردمیگرفت وازاب داغ استفاده نمیکرد.خداروشکرنتیجه گرفتم الان ۴ماهه باردارم وبچم پسره

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷